3 NAJMODERNIJE boje koje trebate nositi ove zime

0

Sa svakom sezonom u prvi plan izbijaju i nove boje, a ako vam je cilj da i ove zime izgledate moderno, privlačno i urbano, birajte sljedeće tri.

Zelena


Boja koja se može naći u prirodi i boja koja nam je posebno draga tokom praznične sezone, ove zime je u vrhu popularnosti, kao nikada ranije. Ove zime je možete uvrstiti u svoj stajling na mnogobrojne načine, a sigurno će vam pomoći da dobijete veoma moderno modno izdanje.


Zelena je odlična i iz razloga što nam dolazi u više nijansi – svjetlijih i tamnijih – a sve se podjednako preporučuju za ovu zimsku sezonu. S druge strane, nešto tamnije nijanse zelene ponašaju se poput neutralnih boja pa ih možete dobro iskombinovati sa svim drugim bojama.


Zelena je, u svakom slučaju, boja kojoj ove zimske sezone nećemo odoljeti, bilo da je nosimo u formalnim ili neobaveznim prilikama i bilo da je riječ o asesoarima, koji će pomoći da stajling izgleda modernije i privlačnije, ili pak o osnovnim komadima garderobe – od suknje ili džempera do pantalona ili jakne.

Crna


Iznenađenje! Šok i nevjerica, potpuna! Iako se, zapravo, ne klasifikuje kao boja, crna je (i dalje nam nije jasno zbog čega) postala jedna od onih “boja” bez koje je zima nezamisliva. I, ovdje ne pričamo samo o jednom komadu garderobe koji je crn već o crnoj od glave do pete.


U redu, slažemo se da je ona tako dobra za kombinovanje sa svim drugim bojama – neutralnija od nje zaista ne postoji – slažemo se i sa svim drugim razlozima zbog kojeg je poželjno da je uvrstite u svakodnevni stajling, ali se ipak ne slažemo sa činjenicom da je nosimo ove zime od glave do pete odosno da cjelokupna kombinacija bude crna (što je previše – previše je).


Shodno gore navedenom, ako volite crne komade garderobe (mnogim ženama crna je prvi izbor), bilo bi i više nego poželjno da ih “razbijete” bar pomoću asesoara koji su u živahnijim, svjetlijim bojama. Ili se pak odlučite da od crne napravite pravo slikarsko platno – kombinaciji crnih pantalona i rolke dodajte bundu od vještačkog krzna u nježnoj nijansi ružičaste i postanite zvijezda, gdje god se pojavite.

Plava


Plava je i boja 2020. godine te je popularna i ove zime. Ove zimske sezone možete nositi bilo koju nijansu plave i dobiti veoma moderno i privlačno modno izdanje, bez obzira da li birate malo blaže nijanse plave (kao što su puder plava, nebesko plava ili pastelna plava) ili da se pak odlučite za nešto jače nijanse ove boje (a kao što su kraljevska plava ili indigo plava).


Plava je, takođe, veoma zahvalna za kombinovanje sa svim bojama, sve u zavisnosti od toga kakav stajling želite da postignete i prilike u kojoj ovu boju želite da nosite. Primjera radi, rolku u kraljevsko plavoj veoma dobro možete iskombinovati sa bijelim komadima garderobe, ali nema greške ni ako odlučite da je kombinujete sa žutom ili crvenom, jer na taj način postižete kolor bloking trend odnosno slaganje kontrastnih boja.


Na kraju, dodaćemo i ovo – iako je plava jedna od “uobičajenih” boja, ona vam ipak može pomoći da dobijete veoma moderan i privlačan zimski stajling. Zbog svestranosti kombinovanja, ovo nam je i jedna od najdražih boja, a i jedna je od onih koje možete nositi baš u svim prilikama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info