Ribe: Sedmični horoskop za period od 08.02.2021. do 14.02.2021.

0

Posao. Griješite ne zato što radite pogrešno, već zato što previše preispitujete i previše analizirate svaki svoj potez i onda se zapletete kao pile u kučine i napravite problem. Energija vam je odlična, volja takođe – ono što vam pravi problem, isto kao i u ljubavi, su vaše sopstvene nesigurnosti i nedoumice.

Potražite savjet po onim pitanjima koja su vam bitna – ima oko vas osoba koje će vam vrlo rado izaći u susret i pomoći vam, iskristalisati vam neke stvari. Do vas dolaze izuzetno lijepe vijesti i najave velikih promjena.

Ljubav. Danas divno, sutra noćna mora. Imamo jednu napomenu ovdje: te noćne more većim dijelom imaju korijen u vašoj glavi i u vašim strahovima – ako ste vi u skladu sami sa sobom, noćnih mora neće ni biti. Ili će makar biti jako brzo rješive.

Tog divnog ima neuporedivo više: hajde, nemojte da komplikujete nego se opustite i uživajte sa partnerom. U ovoj se sedmici možete jako otvoriti jedno prema drugom, riješiti mnogo toga, otvoreno razgovarati. I dobiti svoj duševni mir.

Slobodne Ribe, jedno simpatisanje ili flertić vas tako lijepo čačka po mislima da je to prosto milina… Ne kočite se, priuštite sebi uživanje.

Hrana. Ako želite da zadržite svoju finu liniju, trebalo bi da češće pripremate ribu, manje masna mesa, da umjereno koristite mliječne proizvode i da gro svoje ishrane bazirate na svježem ili barenom povrću. Odgovaraće vam i integralna riža, zobene i ražane pahuljice.

Novac. Novca će biti u ovoj sedmici.

Zdravlje. Nervoza, napetost, stres, nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info