Jarac: Sedmični horoskop za period od 08.02.2021. do 14.02.2021.

0

Posao. Strpljivo i odlučno gurate sve ono što vam je bitno i napredujete, korak po korak. U prvoj polovini sedmice možete se nakratko iznervirati, jer će vam se učiniti da će nešto poremetiti vaše planove ili ćete pak dobiti informacije koje vam nimalo ne prijaju.

Međutim, ništa od ovoga nije trajni problem, naprotiv – rješenje ćete vrlo brzo pronaći. Štaviše, situacije se čak poslije ovog kratkotrajnog zastoja mogu ubrzati i prije vas dovesti do onoga što želite. Samo nemojte žuriti i donositi odluke dok ste iznervirani.

Ljubav. Jedna „ni tamo ni ovamo“ sedmica, kada su emotivni odnosi u pitanju. Trudite se da izvučete najbolje iz nje tako što ćete izbjegavati situacije koje bi eventualno mogle da donesu neku negativnu energiju ili tenziju u odnosu sa partnerom.

Nemojte gledati samo ono što je loše i što vas nervira, više se usmjerite na pozitivnosti. Nije savršen period, jer je partner u nekoj šarenoj fazi, ali provući ćete se zajednički bez većih posljedica po vaš odnos.

Slobodni Jarčevi, neko vam se vraća prvo u misli, a onda i u realnosti. Poruka i poziv koji će vas prijatno iznenaditi i koji mogu pokrenuti situaciju nadalje.

Hrana. Jarčevi, pogotovo oni koji imaju problema sa pritiskom, trebalo bi da urade nešto po pitanju navika u ishrani. Izbacite industrijske mesne prerađevine, bijelo brašno, jake začine, grickalice. Potrebno vam je više zelenog lisnatog povrća, ribe, svježeg voća.

Novac. Kratkotrajni zastoj u prilivima. Nakon toga, naplata zaostalih potraživanja. Više novca u ovoj sedmici.

Zdravlje. Sitnije zdravstvene tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info