Djevica: Sedmični horoskop za period od 08.02.2021. do 14.02.2021.

0

Posao. Kasnite, ali stižete na vrijeme. Vjerovatno u posljednjem trenutku, ali ipak stižete. U posljednjem trenutku u ovoj sedmici rješavate sve – i papirologiju i dogovore i stastanke i obaveze, stare i nove.

Da, tenzija postoji, ali izgleda da će ta tenzija nekako podsticajno djelovati na vas, da će vam davati još više volje, energije, a možda i inata da izgurate sve. Vrlo zanimljive informacije su prisutne tokom cijelog perioda, saslušajte dobro šta dolazi do vas. Mogućnosti da napravite velike promjene nabolje u poslu.

Ljubav. Postoji ogroman prostor za lijep, otvoren i nadasve potpuno iskren razgovor koji može mnogo toga pokrenuti i promijeniti između partnera i vas.

Možda nešto od onoga što budete rekli jedno drugom i neće biti baš slatko i prijatno, ali će i drugu stranu i vas osloboditi od pritiska koji postoji u vašem odnosu. Sada samo obostrano otvorenih očiju, u potpunosti svjesni situacije možete nastaviti dalje. I to će onda biti dobar temelj za vašu emotivnu priču.

Slobodne Djevice – poslovni, prijateljski ili internetski segment sada nudi ogromnu šansu za jedno lijepo poznanstvo. Ili za obnovu nekih simpatija.

Hrana. Neki od vas mogu tokom ovog perioda jesti na nervnoj bazi i uglavnom se okretati ka kaloričnijoj hrani, grickalicama i slatkišima. Pokušajte da budete umjereniji što se ove nezdrave hrane tiče, a više uvedite u ishranu meso, ribu, mliječne proizvode sa smanjenim procentom masti.

Novac. Bonusi, nagrade, zaostala potraživanja, vraćanje dugova – u svakom slučaju, novac će dolaziti.

Zdravlje. Stres pa i imunitet nije stabilan. Stariji – cirkulacija, pritisak. Moguće su povrede, budite oprezni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info