Blizanci: Sedmični horoskop za period od 08.02.2021. do 14.02.2021.

0

Posao. Nestrpljivost i brzopletost su jako izraženi u ovoj sedmici pa se Blizancima ne preporučuje da se zalijeću onako kao što umiju, bilo u komunikaciji sa drugima, bilo u obećanjima, bilo u dogovorima, a pogotovo ne u tome da preuzimaju na sebe više nego što mogu da iznesu.

Organizacija vam je vrlo slaba stavka, a okolnosti vam neće pomagati niti vam ići naruku pa možete sebe da zateknete u lijepom haosu, koji ste većim dijelom sami prouzrokovali. Sedmica jeste dobra za vaše poslove, samo nemojte juriti i žuriti!

Ljubav. Odnos sa emotivnim partnerom se može baš fino srediti i stabilizovati, ali i donositi oboma neke lijepe momente. Naravno, ništa se neće dogoditi samo od sebe, očekuje se da se i druga strana i vi angažujete više jedno oko drugog.

I dalje postoji opasnost od toga da švrljnete negdje sa strane ili da se intenzivije aktivirate u društvu i na društvenim mrežama, što vama može biti zanimljivo, ali ne znamo koliko će se dopasti vašem partneru.

Slobodni Blizanci, kontakti sa novim osobama, kontakti sa onima koji su bilo kao partneri ili kao poznanici ostavili trag u vašem životu. Vama sve ovo prija pa onda – uživajte!

Hrana. Nepravilna i neadekvatna ishrana svakako se može tokom ove sedmice odraziti na vaše zdravlje. Izbjegavajte brzu hranu i bilo kakav vid neumjerenosti, čemu ste još uvijek skloni. Potrebne su vam svježe namirnice – uglavnom povrće, voće i meso u manjim količinama.

Novac. Naplata nekog zaostalog potraživanja.

Zdravlje. Mogućnost povreda. Kod starije populacije – cirkulacija, pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info