Strijelac: Sedmični horoskop za period od 01.02.2021. do 07.02.2021.

0

Posao. Nervoza jeste prisutna na dnevnoj bazi, a vi ćete morati konstantno da budete u kontaktu i na vezi sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Teškoće u komunikaciji će se javljati povremeno i trebaće vam više strpljenja nego što ga sada imate da biste sve ovo ispeglali i prevazišli.

Ako neke situacije i dogovori ne idu, ne gurajte ih na silu – samo možete proizvesti kontraefekat. Ovo važi i za sva papirološka pitanja. Razmislite o tome gdje griješite i potrudite se da ove greške ispravite, biće lakše i drugima i vama.

Ljubav. Sve što se da popraviti u odnosu sa voljenom osobom, pokažite dobru volju i popravljajte. Druga strana jeste uvidjela neke svoje greške i propuste i spremna je da to ispravlja, ali joj i vi morate izaći u susret.

Još uvijek vas dvoje kao par u ovoj sedmici talasate – čas ste super, čas baš i ne, ali postoji tendencija da do kraja sedmice dosta toga sredite, primirite i budete zadovoljni komunikacijom i odnosom sa partnerom.

Slobodni Strijelci, Venera se ušetala u vaše polje komunikacije, kontakata, susreta pa ćete u narednom periodu i vi, ali i suprotni pol, biti više raspoloženi da se družite i “družite”.

Hrana. Krvna slika vam je slabija nego inače pa bi trebalo da je poboljšate konzumirajući džigericu, špinat, cveklu… U ovoj sedmicji svakako izbjegavajte alkohol, a više se okrenite nekim toplim napicima, u prvom redu čajevima.

Novac. Češći prilivi novca u ovoj sedmici.

Zdravlje. Preporučuje vam se da budete u pokretu. Prija vam boravak u prirodi. Oprez u vožnji i saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info