Rak: Sedmični horoskop za period od 01.02.2021. do 07.02.2021.

0

Posao. Sedmica u kojoj će mnogo informacija i novosti dolaziti do vas, ali je veliko pitanje koliko se na iste možete osloniti i da li na njih možete računati. Budite oprezni što se donošenja odluka tiče, definitivno nije vrijeme da žurite.

Mogući su manji problemi sa dokumentacijom, dozvolama, ugovorima. Generalno gledano, sve u ovoj sedmici pokazuje tendenciju da se iskomplikuje pa ni na šta i ni na koga nemojte računati stopostotno. Pokušajte da budete skoncentrisani, jer postoji prostor za greške i propuste.

Ljubav. Sa malo truda i sa partnerove i sa vaše strane, ova sedmica može biti korektna. Međutim, kao da će u ovom periodu postojati situacije ili osobe koje će i voljenoj osobi i vama odvlačiti pažnju na drugu stranu, ne dozvoljavajući vam da imate više onih prisnih, bliskih momenata.

Komunikacija će funkcionisati, ali će vam faliti osjećaj posvećenosti jedno drugom. Ova je sedmica malo šarena što se toga tiče i potrebno je da, ako ikako možete, provodite što više vremena zajedno.

Slobodni Rakovi, čas ćete biti u dobrom raspoloženju i aktivni sa društvom, čas povučeni i zatvoreni u svoju ljušturu. Mali pomaci nabolje.

Hrana. Bilo bi divno kada biste sa svog menija u potpunosti tokom ove sedmice izbacili kolače, torte, slatkiše ili se makar trudili da ih zamijenite zdravijom alternativom – voćem. Potrebno vam je više povrća, naročito onog zelenog – špinata, zelene salate, brokule, blitve…

Novac. Nije period za pozajmice i kredite. Novčane teškoće će uskoro krenuti da popuštaju.

Zdravlje. Uglavnom sitnije zdravstvene tegobe. Osjetljivi ste na stres.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info