Jarac: Sedmični horoskop za period od 01.02.2021. do 07.02.2021.

0

Posao. Sedmica može krenuti dosta mirno, ali nemojte da vas ovo zavara i da učini da se opustite. Sve će krenuti da se zakuvava i zalaufava vrlo brzo, pojačaće se gužva, doći će mnogo posla i obaveza, a istovremeno će doći i problemi u dogovorima i komunikaciji sa saradnicima.

Povremeno ćete imati osjećaj da pričate zidu ili različitim jezicima. Ipak, znate kako kažu: “Sve to ide u rok službe”, pa izvolite – trudite se da svaki problem i nedoumicu riješite što prije. Budite spremniji na kompromise.

Ljubav. Partner i vi ćete u ovoj sedmici uglavnom prolijetati jedno pored drugog i grabiti tek pokoji zajednički trenutak. Možda je tako i bolje, jer sem početka sedmice, kada ste oboje koliko-toliko u ravnoteži, ostatak perioda vam uglavnom oboma donosi nervozu.

A gdje je puno obostrane nervoze, postoji potencijal i za raspravu, ovog puta potpuno nepotrebnu. Ne biste se raspravljali zbog vašeg odnosa već zato što vas je neko drugi iznervirao. Cmoknite se u prolazu i to bi bilo to za ovu sedmicu.

Slobodni Jarčevi, neko vas može iznenaditi inicijativom. Nemojte mnogo da se predomišljate – uživajte.

Hrana. Ove sedmice se sve nekako namiješta da vas mami kada je hrana u pitanju. Imate pozive sa više strana, da li od prijatelja, poslovnih partnera, a na dnevnom redu je sve ono što vi volite i u čemu neizmjerno uživate.

Novac. Novca će biti u ovoj sedmici.

Zdravlje. Uglavnom dobro. Nešto više povedite računa o ishrani.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info