Blizanci: Sedmični horoskop za period od 01.02.2021. do 07.02.2021.

0

Posao. Pokušavali ste u proteklom periodu da neke situacije riješite ili pokrenete i doživjeli ste ili neupjeh ili prilično polovično ostvarenje. Sada je vrijeme da preispitate gdje ste griješili i da pokušate ponovo. Ova sedmica može donijeti rješenja, ali ne budite razočarani ni ako se ona dogode tek u narednoj.

Svakako hoće. Znate i sami – retro Merkur je, bolje da svoju energiju trošite na ispravke propuštenog, nego na kreiranje novih grešaka i kikseva. Ne budite nestrpljivi, doći ćete do onoga što priželjkujete.

Ljubav. Venera, koja i vlada vašim poljem ljubavi, ulazi u znak Vodolije koji vam je srodan i sa kojim se baš lijepo kopčate pa će od ovog perioda kod slobodnih početi da se dešavaju izraženije aktivnosti po pitanju emocija.

Upoznavaćete nove osobe i flertovati preko društvenih mreža, kroz druženja sa prijateljima, kroz neke grupe i društvene aktivnosti, a tu mogu da se provuku i osobe koje ne žive blizu vas. Doduše, nemojte biti iznenađeni ni ako se neki prošli kontakti ponovo pokrenu.

Zauzeti, vi bolje gledajte kako da sredite i stabilizujete odnos sa partnerom koji je poljuljan umjesto što trošite vrijeme na društvo i internet.

Hrana. Stomak vam je nešto osjetljiviji ove sedmice, a sa druge strane vi ste postali totalno neumjereni i samo gledate šta ćete da pojedete. Potrudite se da namirnice koje koristite za pripremu obroka budu svježe i kvalitetne, ali ih za svaki slučaj i dobro termički obradite.

Novac. Trošićete više nego što ste planirali, ali makar će prilivi biti redovni.

Zdravlje. Potrebno vam je više odmora i blaga fizička rekreacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info