Bik: Sedmični horoskop za period od 01.02.2021. do 07.02.2021.

0

Posao. Planetarna gužva u polju karijere, reputacije, pozicije, autoriteta – sa sve retrogradnim Merkurom koji kolo vodi – svakako obećava jednu ispunjenu dešavanjima, ali isto tako ispunjenu peripetijama sedmicu. Da li ćete se snalaziti u svemu ovome?

Ma hoćete i to više nego dobro. Jeste da ćete se poslije svakog radnog dana osjećati izmoždeno i da će vam živci treperiti, ali i to je za ljude. Pogotovo za ljude u ovakvom haotičnom poslovnom periodu. Ne sukobljavajte se sa nadređenima, to je kao da pričate zidu.

Ljubav. Ova sedmica em će vam dosta energije oduzimati em će vam razvlačiti živce kao konopce. Sad, vjerovatno partner ima mali ili zanemarljiv udio u svemu ovome, ali to ne znači da se ova nervoza neće preliti i na njega.

Bio kriv ili ne bio, jednim dijelom će osjetiti sve ovo na svojoj koži. Naravno, bilo bi mnogo bolje da donosite jedno drugom dobro raspoloženje koje briše nervnu napetost pa bi savjet svakako bio da se okrenete na tu stranu, jer možete.

Slobodni Bikovi, svakako ćete postati aktivniji po pitanju kontakata sa suprotnim polom. Samo nemojte da brzate i ulijećete navrat nanos u neke priče.

Hrana. Ove sedmice ste baš, baš dobro raspoloženi da uživate u hrani na svakom mjestu i u svakoj prilici. Naglašen hedonizam, naglašena potreba za slatkišima, mada nećete ni ostalim namirnicama reći ne. Bar da ste u nekom jačem pokretu i akciji pa da imate gdje da se trošite…

Novac. Preispitajte na šta vam sve odlazi novac. Ne zalijećite se u impulsivne kupovine.

Zdravlje. Kod mlađih problemi sa spavanjem i stres. Stariji – cikulacija, pritisak, hormonski problemi, žlijezde.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info