ZARA: Najpopularnija zimska jakna sada je na sniženju!

0

Zimska jakna odlična je investicija i, u principu, uvijek je dobro dati i malo više kada je riječ o ovom komadu garderobe. Međutim, još draža opcija nam je sniženje, a upravo najpopularniju zimsku jaknu sada možete pronaći po znatno nižim cijenama.

I, najbolje od svega – ovo je jakna koja je aposlutni hit unazad više sezona te će sigurno biti popularna i naredne zime. A, ukoliko se pitate o kojoj jakni je riječ, evo, otkrivamo tajnu: parka.


Parka je zimska jakna koju možete nositi u svim prilikama, a veoma dobro je možete uklopiti gotovo u svaki stajling. Ona je izuzetno popularna već više zimskih sezona, a i ove zime je zaposjela na taj tron. Sasvim je jasno i zašto: ova fantastično topla jakna sa kapuljačom, koja je obrubljena krznom, odličan je izbor i za najhladniji zimski dan, jer pomaže da vam bude veoma ugodno i udobno.


ZARA nam ove zimske sezone nudi dvije verzije ove fantastične jakne (crnu i bijelu), a koje su nešto duže i odlične za hladne zimske dane. Trenutno su snižene za nevjerovatnih 40% pa im je cijena 99,95 KM. Dopada vam se ova jakna? Kupite je ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info