Horoskop: Pun Mjesec u znaku Lava i šta to donosi vašem znaku

0

U hladnoj i neizvijesnoj vladavini Vodolije, nebo će obasjati pun Mjesec u Lavu. Kao simbol kraja, završetka i inteziviranih emocija, pun Mjesec i ovog puta donosi vatromet osjećanja, ali vam i obasjava put i podstiče vas da se prikažete u pravom sjaju.

Prvi pun Mjesec u 2021. godini u znaku je Lava i uticaće na našu kreativnost, hrabrost i moć komunikacije. Imate dovoljno smjelosti da napravite prvi korak u ljubavi i novim planovima, a njegova veličina donosi glamur i blistavu energiju na mnogim poljima života.

Ipak, dolazi i do određenih sjenki, jer je pun Mjesec tokom ovog pojavljivanja u kvadratu sa Uranom i usijanim Marsom, ali i u sukobu sa Jupiterom i Saturnom.

Evo šta ovaj puni Mjesec donosi svakom znaku horoskopa.

Ovan


Dragi Ovnovi, pun Mjesec donosi napetost u vašem ljubavnom životu. Ali, ispod napetosti krije se plima strasti i toplih osjećanja. Pravo je vrijeme da se odvažite i kažete osobi koja vam se dopada kako se osjećate. Zabavna i koketna energija punog Mjeseca nudi vam šansu da se povežete sa drugom dušom.

Bik


Dragi Bikovi, očekuju vas nepovoljne i konfliktne situacije u domu i u porodici, ali vi ste ti čija je misija da donesete mir. Svojim djelima utičete na druge i vrijeme je da se neke stvari zauvijek riješe. Širenje mira, dobre energije i stavranjem veza iscjeljujete i svoju dušu. Oluja je prolazna.

Blizanci


Dragi Blizanci, pronalazite način da se kreativno izrazite u svom poslu, a moguća su i proširenja znanja i mnogi hobiji. Uživajte u inspiraciji i kanališite tu energiju na prave stvari i vrijednosti. Ovo je period kada vam je uspjeh predodređen.

Rak


Dragi Rakovi, pun Mjesec se kod vašeg znaka fokusira na novac i donosi vam šansu da napravite dobar plan kada je riječ o finanisjama. Moguće je unapređenje ili preraspodjela kućnog budžeta. Polako se oslobađate dugova i nestabilnih finansija. Nastavite putem kojim ste krenuli.

Lav


Dragi Lavovi, ovog punog Mjeseca bićete u centru pažnje zbog svojih postignuća. Energični ste i temperamenti, a sada se lakše suočavate sa situacijama koje su za vas u prošlosti predstavljale velike izazove. Ne dozvolite egu da nepovoljno utiče na vaše odnose, posao i finansije. Kanališite energiju prosperiteta na stvari koje volite.

Djevica


Drage Djevice, vrijeme je da usporite! Očekuju vas pritisak i napete situacije, ali u ovom periodu najprije će vam odmor vratiti kreativnost i energiju. Stavite svoje potrebe na vrh liste prioriteta i napravite balans između privatnog i poslovnog života.

Vaga


Drage Vage, kreirate nove veze, ali poboljšavate i one stare. Vi ste zvijezda ovog punog Mjeseca i jasno vam je koliko je važno da uspostavite red u svom žiotu. Mogući su nesporazumi i neslaganja u timu na poslu ili sa prijateljima, ali vaša inspirativna energija vraća sve u sklad i ravnotežu.

Škorpija


Drage Škorpije, na poslu vas očekuje veliki uspjeh i vaš rad će napokon biti primijećen i cijenjen na pravi način. Vrijeme je da zablistate u punom sjaju i pokažete koliko možete i koliko ste naučili. Vođeni ste ambicijama i ciljate na visoko.

Strijelac


Dragi Strijelci, željni ste avanture i promjena, a pun Mjesec vam baš to donosi. Ne bojite se iznenađenja i neizvijesnosti već želite da rizikujete kako biste nadoknadili propušteno. Ovo je dobar period za isprobavanje nekih novih aktivnosti.

Jarac


Dragi Jarčevi, u prethodom periodu ste dosta radili na sebi, a sada je trenutak da to pretvorite u djela. Oslobodite se potisnutih tajni i negativnih osjećanja. Strahove sklonite sa strane i suočite se sa svojom istinom. Nakon ovoga osjetićete veliku slobodu.

Vodolija


Drage Vodolije, ovaj lunarni ciklus osvjetljava vaše polje ljubavi i donosi vam napredak na ovom planu. Spremni ste da otvorite srce i iznesete svoja osjećanja, a partner će to znati da cijeni. Bićete posvećeni vezi i odani u onome što želite da postignete.

Ribe


Drage Ribe, pun Mjesec u Lavu donosi vam svijest gdje je potrebno da napravite promjene i kako da se transforimišete. Već ste zaboravili na novogodišnje odluke, ali nikad nije kasno da počnete. Fokusirajte se na zdravlje i sticanje zdravih navika. Budite aktivniji.

Izvor: Lovesensa

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info