Od danas nosimo pantalone: 30 fantastičnih kombinacija za 30 dana zime

0

Udobne i funkcionalne, pantalone su komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom svih sezona, a posebno tokom hladnijeg vremena. Kako biste i ove zime izgledale moderno i privlačno te kako bi vam ujedno bilo toplo i veoma ugodno, donosimo trideset fantastičnih modela pantalona koje možete nositi ove sezone.

Sve nijanse ljubičaste


Ukoliko volite monohromatski stil, jedan od načina da ga nosite ove zimske sezone jeste i u vidu ljubičaste odnosno da kombinujete komade garderobe koji su u različitim nijansama ove divne boje. Klasična ljubičasta, boja patlidžana, boja lavande, boja ljubičice – zaista, postoji tako mnogo nijasni ove kraljevske boje, a sve su odlične u kombinaciji jedna s drugom, ali se dobro mogu iskombinovati i sa drugim bojama. Takođe, ovo je i jedna od boja zbog koje će vas uvijek primijetiti, a ljubičaste pantalone pun su pogodak.

Karirane


Uvijek popularni karirani uzorak veoma lako možete nositi, ali i kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Ukoliko se odlučite da ga kombinujete sa drugim uzorcima, s njim se najbolje slažu pruge. A što se tiče kariranih pantalona, možete ih nositi u gotovo svim prilikama.

Snježno bijele


Bijele pantalone veoma su poželjne, tokom svih sezona, jer vam mogu pomoći da na najlakši način osvježite svoj svakodnevni stajling. One su odlične za poslovne prilike, ali nećete napraviti grešku ni ako se odlučite da ih nosite u neobaveznim prigodama. Veoma su zgodne za kombinovanje (koliko sa drugim komadima garderobe toliko i sa obućom).

Evergrin


Zelena je veoma popularna boja tokom zimske sezone, a veoma lako se kombinuje sa svim drugim bojama. Ipak, da ne bi bilo “promašaja”, najbolje je da je kombinujete sa neutralnim nijansama. Odličan stajling ćete postići ukoliko se odlučite za zelene pantalone i kariranu košulju.

Nesvakidašnji dezen


Ono što vas može izdvojiti iz mase svakako su zanimljivi i neobični dezeni. Jedan od njih možete nositi i na pantalonama, ali u tom slučaju pazite da ostatak kombinacije ne bude u tom fazonu.

Crne su uvijek poželjne


Crne pantalone su univerzalni komad garderobe koji je idealan za sve prilike. Pored toga, veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim bojama i stilovima, bez bojazni da ćete napraviti modni propust.

Crvendać


Kao jedna od najpopularnijih zimskih boja, crvena je i više nego poželjna i moderna. Možete je na više načina ukomponovati u svakodnevni stajling, a pantalone su samo jedan od njih.

Neutralna siva


Siva je jedna od najzahvalnijih boja za kombinovanje, bilo da se odlučite da je kombinujete sa drugim neutralnim nijansama ili sa malo svjetlijim bojama (ah, zamislite samo – siva i žuta. Apsolutno spektakularno!).

Pegla


Pantalone “na peglu” možda i jesu malo teže za održavanje, ali su one ultra funkcionalne (posebno ako se radi o modelima koji imaju šire nogavice). Odlične za svakodnevne prilike, možete ih kombinovati sa svim modelima obuće, a posebno su zgodne sa gležnjericama i čizmama do koljena.

Akvamarin


Kako biste malo “razbili” zimsko sivilo, bilo bi dobro da birate pantalone u boji. Primjera radi, akvamarin zaista je blaga i privlačna boja, a sigurno će osvježiti vaš stajling. Odlična je za kombinovanje sa drugim bojama, posebno sa neutralnim nijansama, od smeđe do bijele.

Trapezice na peglu


Možda možete pomisliti kako su one demode, ali odmah da vam kažemo da griješite! Vanvremenske trapezice uvijek možete nositi, bez obzira na sezonu, a još ako je riječ o modelima koji su “na peglu”, onda ih možete nositi i u svim prilikama (da, čak i na posao).

Klasične bijele


Bijele pantalone su komad garderobe koji priliči svim prilikama (naravno, ovdje je model pantalona potrebno ptilagođavati datoj prilici pa ćete, primjera radi, u formalnim prilikama nositi klasične modele). Veoma lako ih možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, ali i svim drugim bojama.

Pruge


Kada je riječ o prugama, bilo vertikalnim ili horizontalnim, one su jedan od najpopularnijih ljetnih dezena. Ipak, veoma lako ih možete nositi i tokom zimske sezone, a jedan od načina da to uradite jeste da birate pantalone sa vertikalnim prugama. Ono što je najbolje jeste da će vam one vizuelno izdužiti liniju.

Crno se slaže sa svim drugim bojama


Bukvalno je tako – bilo da birate svjetlije ili tamnije nijanse, one će se odlično slagati sa crnom. Postoji više modela crnih pantalona, a vi ih birajte prema datoj prilici. Ukoliko je riječ o užim modelima, bilo bi poželjno da ih kombinujete sa malo dužim komadima garderobe (dugi džemper, košulja ili tunika samo su neke od opcija).

Palazzo


O da, omiljene ljetne pantalone imaju i svoju zimsku verziju, a veoma su zgodne za kombinovanje. Ipak, kako bi vam bilo dovoljno toplo, najbolje bi bilo da ispod njih nosite deblje čarape (možda čak i pamučne helanke, ukoliko je vani veoma hladno).

Kaki


Standardna boja elegantnih pantalona, kaki, uvijek je bila jedna od onih nijansi koje priliče svim prigodama, a posebno je zgodna za poslovne prilike. S obzirom na to da je riječ o prilično neutralnoj boji, veoma lako je možete kombinovati sa svim drugim bojama.

Odijelo


Sigurno imate bar jedno odlijelo, ali i ako ga nemate, veoma lako možete nabaviti i nositi pantalone koji su sastavni dio odijela. Ukoliko vam je cilj da vaš stajling ide na sportski šik, onda pantalone kombinujte sa patikama. U suprotnom, uvijek ih možete kombinovati sa klasičnim štiklama.

Bijela + crna


Karirani uzorak ima više verzija, a jedna od njih je i bijela podloga sa tamnijim linijama koje prave nezaobilazne kockice. I ovaj dezen veoma lako možete nositi u svakodnevnim prilikama, bilo da se radi o poslu ili neobaveznim situacijama.

Do pola lista


Ako vam je cilj da malo “začinite” svoj stajling i izgledate totalno drugačije u odnosu na druge, onda birajte “kratke” zimske pantalone odnosno one koje sežu tik ispod koljena ili negdje do pola lista. Kombinujte ih sa visokim čizmama (i dalje vam je cilj da vam bude dovoljno toplo) i sa kaputom.

Zlato je na cijeni


Sigurno nećete ići da kupite pantalone boje zlata, ali jedno je sigurno: ovo je nijansa koja uvijek izaziva pažnju. Možete je kombinovati sa dosta drugih boja, ali je možda i najbolje da se držite ili onih iz žutog stpektra ili neutralnih, kao što su crna i smeđa.

Elegantne pantalone i patike?


Kao što već napomenusmo, sportski šik je jedan od stilova koji možete nositi ove zime, posebno u neformalim prigodama. Dakle, sasvim obične patike (ili one na platformu) kombinujte sa klasičnim pantalonama i to je pola posla. Što se tiče ostatka kombinacije, sve zavisi šta želite postići odnosno da li ćete ići u ležernijem ili elegantnijem pravcu.

Pantalone i gležnjerice


Sigurno jedna od najjednostavnijih zimskih kombinacija, pantalone i gležnjerice su i jedna od onih kombinacija s kojima nikada nećete pogriješiti. Kad bolje razmislite, shvatićete da je ovo toliko jednostavno i efektno da ćete poželjeti da je nosite u svim prilikama. Uz ovo odlično ide i klasični model midi kaputa.

Pantalone i parka


S obzirom na to da su farmerice i parka najpopularnija zimska kombinacija, isto je stanje kada su u pitanju i pantalone. Sasvim je jasno da kaput ne možete nositi u svim prilikama i svaki dan, a tu na scenu stupa parka – zimska jakna koja ima kapuljaču, a gdje je sama kapuljača oivičena krznom. Dakle, dodaćete dašak glamura u svakodnevni stajling na najlakši mogući način.

Pastelne nijanse


Pastelne nijanse su veoma blage i nježne te su jako prijatne oku. Ukoliko birate pantalone u nekoj od pastelnih nijansi, sigurno nećete pogriješiti ako ih nosite u svim prilikama (ipak, u ovom slučaju potrebno je obratiti pažnju na model pantalona, a klasične i elegantne jedan su od onih koje možete nositi u svim prilikama).

30 dana sunca


Žuta je veoma privlačna boja i jako je zahvalna za kombinovanje. Jedno je sigurno – žuta će vam pomoći da razveselite i najtmurniji zimski dan. Žute pantalone možete kombinovati sa mnogo drugih komada garderobe, a odlično ćete postupiti ukoliko se odlučite da ih uparite sa košuljom i džemperom.

Sitne kockice


Još jedna verzija kariranog uzorka, ove sitne kockice izgledaju veoma veselo i privlačno. Pantalone u ovom dezenu možete kombinovati sa svim bojama, ali bi bilo dobro da to bude jedini dezen koji nosite (izbjegavajte kombinovanje sa drugim dezenima i uzorcima, jer bi cjelokupni utisak mogao biti daleko od privlačnog i modernog).

Monohromatski stil


Sigurno ste se bar jednom odlučile za monohromatski stil, gdje ste kombinovale različite nijanse iste boje. Međutim, taj stil možete i osvježiti tako što ćete mu dodati neki komad garderobe (ili asesoar) koji je u nekoj od nijansi bijele.

Pantalone i bijela košulja


Bijela košulja je već dugo jedan od najpoželjnijih i najpopularnijih klasičnih komada garderobe. Sama po sebi, veoma elegantna i suptilna, idealna je za kombinovanje sa pantalonama, bez obzira o kojem modelu je riječ.

Krzno je moderno


Možete ga voljeti ili ne, ali je činjenica da je krzno jedan od najpopularnijih i najzastupljenijih materijala tokom zimske sezone. Bundice su posebno popularne, a postoji više modela koje možete uvrstiti u svoj svakodnevni stajling i nositi ih u mnogobrojnim prilikama. Ako birate bundice tamninijih nijansi, možete dobiti klasični kolor bloking stil, kada ih kombinujete sa bijelim pantalonama.

Najpopularnija zimska boja


Bez pretjeranog razmišljanja i ubjeđivanja: crvena je najpopularnija zimska boja. Da, znamo, mnoge žene je izbjegavaju zbog toga što ona privlači pažnju, a neke žene čak vjeruju da im ona ne pristaje. Međutim, istina je nešto sasvim suprotno: crvena će vas sigurno izdvojiti iz mase i postoji nijansa koja odgovara svakoj ženi (nijanse crvene kreću se od svjetlijih do tamnijih odnosno od mak crvene, koja je svjetlija, do krv crvene koja je tamnija). Sve u svemu, jedan od načina da je uvrstite u svoj zimski stajling jeste da birate pantalone u ovoj prekrasnoj boji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info