Ovo su poslovne kombinacije koje ćemo nositi u februaru

0

Iako veoma kratak u odnosu na sve druge mjesece u godini, zadnji zimski mjeces često je i jedan od najhladnijih. Kada je riječ o poslovnim kombinacijama tokom februara, donosimo vam šesnaest fantastičnih prijedloga koji vam mogu poslužiti za inspiraciju.

Suknja olovka kroja


Kao jedan od najelegantnijih modela, suknja olovka kroja zauzima posebno mjesto u stajlingu svake žene. Ona je veoma zgodna za kombinovanje, a možete je nositi baš u svim prilikama, a svakako je idealna za posao.

Suknju olovka kroja najjednostavnije je kombinovati sa košuljama i bluzama, ali jednako dobro se slaže i sa majicama i rolkama. Što se tiče obuće, možete je kombinovati sa svim komadima (jedino izbjegavajte čizme preko koljena).

Bijela košulja


Ona je, svakako, komad garderobe bez kojeg je poslovni stajling skoro pa nezamisliv, a postoji tako mnogo verzija popularne bijele košulje.

Što se tiče njenog kombinovanja, s obzirom da je riječ o neutralnoj nijansi, veoma lako je možete uklopiti sa svim drugim bojama, ali i sa većinom elegantnih i klasičnih komada garderobe (takođe, ona se odlično slaže i sa farmericama pa, ako vam to poslovni stajling dozvoljava, to bi ujedno bila i “najbrža” i najjednostavnija kombinacija).

Pantalone


Ono stoji da su suknje i haljine najženstveniji komadi garderobe, ali to ne znači da bi trebalo izbjegavati nošenje pantalona. One su već odavno komad garderobe koji rado nosimo, a postoji model za sve prilike.

Što se tiče boja, nikada nećete pogriješiti sa neutralnim nijansama (crna, bijela, bež, smeđa…), a one su i veoma jednostavne za kombinovanje sa drugim bojama. Ukoliko vam je cilj da se malo istaknete u odnosu na okolinu, dodajte neki crveni detalj (ili komad garderobe u crvenoj boji) i uspjeh je zagarantovan.

Rolka


Popularna rolka idealna je za hladne dane, ali i za sve prilike. Bilo da se radi o majici, bluzi, haljini ili džemperu sa rol kragnom, oni su zaista jednostavni za kombinovanje te ih nije potrebno ni pretjerano stilizovati. Ipak, uvijek možete dodati neki zanimljivi asesoar kako bi kombinacija bila što upečatljivija.

Asimetrična suknja


Iako je ona komad garderobe koji je veoma popularan tokom toplijih dana, postoje i modeli koje možete nositi i tokom zimske sezone.

Asimetrična suknja je odlična, jer vam može pomoći da odvučete pažnju sa nedostataka na tijelu (butine, stomak), a može se veoma lako iskombinovati sa drugim komadima odjeće. Bluza sa rol kragnom i izrezima na ramenima samo je jedan od njih, a ovdje biste mogli još dodati i kraći prsluk od vještačke kože i kaput (ili samo kaput).

Plisirana suknja


Kada je riječ o plisiranoj suknji, ona je u zadnjih par sezona popularnija nego ikada prije. U zavisnosti od modela i dužine, možete je nositi u svim prilikama, a jedan od najpopularnijih modela svakako je plisirana midi suknja.

Ovog februara možete je kombinovati sa čizmama preko koljena (ili čizmama do koljena ili gležnjericama – opet, u zavisnosti od dužine suknje) i sa vanvremenskom pilotskom jaknom od brušene kože.

Lepršava suknja do koljena


Ovdje je potrebno obratiti pažnju na sljedeće: lepršavu suknju koja seže do koljena kombinujete ili sa čizmama preko koljena ili sa “nižim” modelima obuće (ukoliko je ovo drugo u pitanju, deblje čarape ili pamučne helanke su imperativ).

Druga stvar na koju je potrebno obratiti pažnju jeste da gornji dio bude zatvoren odnosno da nosite komade garderobe koji nisu dekoltirani ili da birate one koji imaju okrugli izrez (ili rol kragnu).

Haljina


Naravno da nećete odustati od haljine ni tokom zime! A i zašto biste, kada postoje modeli koji su prilagođeni ovom godišnjem dobu.

Crvena pletena haljina dugih rukava siguran je znak da ćete se izdvojiti iz mase, a osim što ćete privući pažnju, sigurno ćete uljepšati i najtmurniji februarski dan.

Farmerice


Jeste da je potrebno izbjegavati ih u poslovne svrhe, ali s vremena na vrijeme, uvijek se možete “provući” s njima. Naravno, bilo bi i više nego poželjno da se radi o tamnijim, klasičnim farmericama i da one nisu iscijepane.

Sve nijanse crne


Crna je veoma elegantna i poželjna nijansa te je veoma zahvalna za kombinovanje sa drugim bojama. Osim toga, nećete pogriješiti ni ako kombinujete različite komade garderobe u ovoj nijansi. Međutim, da ne biste izgledale previše monotono i jednolično, dodajte par detalja koji su u nekoj živahnijoj boji i spremni ste za dan pred vama.

Kožna suknja


Bez obzira da li više preferirate vještačku ili prirodnu kožu, činjenica je da su komadi garderobe od ovog materijala veoma popularni. Kožna jakna sigurno je komad garderobe koji možete nositi u svim prilikama i tokom svih sezona, ali veoma slična situacija je i sa kožnom suknjom (sa izuzetkom što ćete je nositi uglavnom tokom hladnih dana).

U zavisnosti od modela, možete je kombinovati sa tako mnogo komada garderobe, a kombinacija sa džemperom samo je jedna od njih. Što se tiče obuće, klasične štikle ili gležnjerice pun su pogodan (ali u tom slučaju ne zaboravite na čarape). Na kraju dodajte kaput ili jaknu.

Mala crna haljina


Bila, jeste i ostaće sinonim za eleganciju (i, tako je već skoro stotinu godina). Zaista, mala crna haljina komad je garderobe s kojim nikada ne možete pogriješiti, bez obzira na priliku. Veoma jednostavna za stilizovanje, možete je nositi i na posao.

I, dovoljno vam je sasvim par detalja da biste izgledali fantastično, a s obzirom da je u pitanju poslovna kombinacija, pomenuti detalji bi trebalo da budu što diskretniji.

Pantalone sa visokim strukom


Sve što ima visoki struk, bez obzira da li je riječ o pantalonama, suknji ili farmericama, može vam pomoći da na najjednostavniji način prikrijete male nedostatke na tijelu (ukoliko ih uopšte imate).

Pantalone sa visokim strukom elegantni su komad odjeće koji je idealan kako za poslovne tako i za neobavezne prilike. Možete ih kombinovati sa košuljama, majicama, bluzama, a nećete pogriješiti ni ako ih kombinujete sa kratkim majicama (naravno, ovo ćete uraditi ukoliko nije riječ o poslovnoj kombinaciji).

Čizme preko koljena


Ultra popularne i moderne, čizme preko koljena uvijek izbiju u prvi plan tokom jesenje i zimske sezone. One se mogu kombinovati sa pantalonama, suknjama i haljinama, a idealne su za sve prilike pa tako i za posao.

Ukoliko ih kombinujete sa pantalonama sa visokim strukom, možete postići i da na najefektniji način malo izdužite svoju figuru.

Gležnjerice


Mada je gležnjerice, tokom zimske sezone, najbolje kombinovati sa pantalonama i farmericama, nećete pogriješiti ni ako odlučite da ih uparite sa suknjom ili haljinom.

Naravno, obratite pažnju na to da u ovom drugom slučaju ne smijete zaboraviti na čarape, jer sigurno ne želite da vam bude hladno.

Čizme do koljena


Bez obzira na trenutne trendove, uvijek je dobro vratiti se klasičnim opcijama, a koje su elegantne i poželjne. Jedna od tih opcija su i vanvremenske čizme do koljena koje se jako dobro slažu sa drugim komadima odjeće.

Da li ćete ih kombinovati sa pantalonama, suknjama ili nekim trećim komadom odjeće, to zavisi samo od vašeg ukusa (ali i manjim dijelom od trenutnih vremenskih prilika).

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info