Vodolija: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. U poslu je, manje ili više, krkljanac. Tako vam je to kad su vam se nakrcale planete u polje ličnosti pa vas čas pokreću, čas zaustavljaju, čas lansiraju, čas zakoče, čas raduju, čas nerviraju. Vaš nervni sistem u ovom periodu (a i u narednom) veselo štuca i pokušava da se izbori sa naletima sa svih strana.

Hoćete li se izboriti? Pa naravno da hoćete. Sad ste u centru oluje, ali istovremeno i u centru dešavanja, u oku svih. I ostvarićete sve ono što vam je bitno. Ne samo sada, već i u narednom periodu.

Ljubav. Vaš ljubavni život u proteklom periodu bismo mogli opisati samo u jednoj rečenici: “Kud plovi ovaj brod, zna li iko?” A i te kako postoje tendencije da se i u ovoj sedmici nastavi na isti način. Pun Mjesec u znaku koji vlada vašim partnerstvima „obećava“ kulminaciju dešavanja.

Ako je za utjehu, od ulaska u februar tenzija počinje da se spušta. E sad, koje će veze „preteći“ i stići do februara – to je baš dobro pitanje! Savjet za vas – ono što je evidentno jeste da postoji ljubav između partnera i vas. Međutim, ljubav nije uvijek preduslov za mir i sreću – borite se sami sa sobom, sa okolnostima, sa nervozom. Ako vrijedi, izborićete se.

Slobodne Vodolije – čak i ako se sada ništa spektakularno ne dešava, to ne znači da vaš period ljubavi i sigurnosti ne postoji. Postoji, itekako – i tek dolazi ka vama. Budite strpljivi, biće razloga za osmehe. Uskoro.

Hrana. Vaš znak je vrlo naglašen planetama u ovom periodu, što vama donosi potrebu da maksimalno uživate, ali i da u tim uživanjima i te kako pretjerate. Morate sebi uskratiti neke namirnice i izbjegavati proizvode od brašna, premasno, ali i veće količine slatkiša.

Novac. Finansije – čas ih vidiš, čas ih ne vidiš.

Zdravlje. Preosjetljivi ste, najvećim dijelom na stres. Izbacujte tu energiju kako znate i umijete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info