Vaga: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Opterećeni ste poslovnim segmentom, jer shvatate da je pred vama u ovoj sedmici more obaveza, a jasno vam je već neko vrijeme da ništa ne ide po planovima i onako kako ste vi zamislili.

Ono što je dobro jeste da, ukoliko se istinski posvetite ovom segmentu, ne da ćete završiti sve na vrijeme nego ćete biti ekstra zadovoljni onim što ste postigli. I pored težine koja je sada više nego prisutna, evidentno je da ste u mnogo boljoj poslovnoj poziciji nego drugi. Koristite to, jačajte svoj uticaj i ne saplićite se na preprekama.

Ljubav. Ono što želite i što vam je potrebno, kada su vaša partnerstva u pitanju, sada ne možete da dobijete pa da ste još toliki. Možete da dramite, da manipulišete, da ljubomorišete, da pritišćete – rezultat će biti apsolutno jedan te isti.

Jedino što sada možete jeste da pratite situaciju i da se prilagođavate. Da osmatrate, da budete strpljivi. Da čekate svojih pet minuta. A dočekaćete, za to nemojte da se brinete. Sada neka ide kako ide – hvatajte u letu te sitnice koje će biti lijepe, a za ostalo se strpite.

Slobodne Vage, sada ima prostora za strasti i za ljubavnu prošlost. Za bilo šta drugo morate da čekate.

Hrana. Više ćete se energetski trošiti u ovom periodu i biće vam potrebna kaloričnija hrana. Ipak, te kalorije neka idu kroz sve vrste mesa, ribu, jaja i mliječne proizvode, a ne kroz tijesto, slatkiše i pojačan unos šećera… Pravi je trenutak da napravite korjenitu promjenu u svojoj ishrani.

Novac. A šta reći? Zaraditi hoćete, ali novac vam sada bukvalno curi kroz prste.

Zdravlje. Problemi sa hormonima, kičmom i kostima. Potrebno vam je da budete u pokretu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info