Strijelac: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Vaša je potreba da zbrišete negdje i sakrijete se na par dana. Odmah da vam kažemo da od ostvarenja te potrebe vjerovatno nema ništa. I te kako ćete se vi napričati, našetati, natrčati i nadogovarati u ovoj sedmici.

Ako vi nećete sami, drugi će vas pogurati. Nekad na lijep način, a nekad pod pritiskom. Poenta je ista – u sedmici ste ispunjenoj dešavanjima i neka od njih neće biti nimalo loša. Manite umor na stranu i posvetite se onome od čega se živi. Povremeno loši odnosi sa klijentima i kolegama.

Ljubav. Vama je super. Dobro de, jasno je da sa vaše tačke gledišta ne izgleda da je baš tako, ali kako je drugima vama je odlično. I baš vam je zanimljiv život i odnos sa partnerom… U redu, jasno nam je da vas od te zanimljivosti povremeno glava boli, ali šta je tu je.

Šalu na stranu – ako možete da se dogovorite, dogovorite se. Ako ne možete, pustite neka druga strana odluči šta će i kako će. Vi se ionako ne pitate baš mnogo trenutno. Vi lepršajte i smješkajte se. Samo nemojte baš puno, jer ćete privući zainteresovane poglede…

Slobodni Strijelci, ako mislite da ste već u fazi flertovanja i dešavanja, varate se. Ono pravo tek dolazi.

Hrana. Imate dovoljno energije, ali je potrebno da je održavate zdravom, kvalitetnom i raznovrsnom ishranom. Smanjite upotrebu brašna i šećera i preorijentišite se na meso, ribu, mliječne proizvode – naročito mladi sir i kefir. Od povrća će vam najviše prijati kelj, karfiol, špinat i cvekla.

Novac. Biće novca.

Zdravlje. Povrede, potencijalni problemi sa očima. Provjeravajte češće krvni pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info