Škorpija: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Iz kože biste iskočili koliko vas sve povremeno nervira. A najviše vas nerviraju spori ljudi, zastoji, promjene u dogovorima, to što vas druge osobe i okolnosti šaltaju i ne dozvoljavaju vam da napravite iole normalnu i funkcionalnu organizaciju poslova na dnevnoj bazi.

Skrenite fokus sa onoga što ne valja (ionako tu ništa ne možete uraditi) i prebacite na ono što valja, a to je – traženi ste i nove i stare poslovne šanse se otvaraju pred vama, grabite velikim i krupnim koracima naprijed.

Ljubav. Varijanta „sve je dobro, osim kad nije“ nastavlja se u vašem emotivnom životu. Sam odnos između partnera i vas je dobar, problem nije u vašoj vezi već u svemu onome što je oko vas, a što i dalje pokazuje tendenciju da vam uzburkava i muti ljubavne vode.

Partner i vi, naravno, pogurani i iznervirani ovim okolnostima (ili osobama) možete s vremena na vrijeme prebacivati lopticu odgovornosti jedno na drugo: “Ti si ljubomoran”. “Ne, ti si ljubomorna”. “Ti si težak kao crna zemlja”. “Ne, ti si teška kao crna zemlja”, i tako dalje. Manite se toga, dobro ste oboje.

Slobodne Škorpije – strast.

Hrana. Vi ste u odličnom raspoloženju od ove sedmice, a kada ste takvi niste skloni da sebi uskraćujete bilo šta kada je hrana u pitanju. Štagod vam preporučivali i savjetovali, vi ćete raditi ono što želite. Samo vodite računa da se zbog tih ugađanja sebi ne ugojite i ne opteretite želudac previše.

Novac. Čini se kao da se finansijski segment sprda sa vama. Koliko vam da, toliko vam uzme.

Zdravlje. Grlo, problemi sa krajnicima. Nervoza, mogućnost povreda.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info