Ribe: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Čas trčeći tempo, čas zastoj. Čas problemi u dogovorima, čas u dva minuta uspijete da se sporazumijete. Čas odličan odnos sa saradnicima i kolegama, čas nervoza na sve strane i tenzija. Nije ovaj period vama poslovno lak, to svakako stoji, ali to ne znači da je loš po vas.

I ne znači da nećete riješiti sve ono što vam je bitno. Ukoliko je to ikako moguće, pokušajte da ne preuzimate previše obaveza na sebe, jer ćete imati dodatnih teškoća i velike probleme sa kratkim rokovima. Dajte sebi makar malo predaha.

Ljubav. Negdje prihvatite da je prenaglašeno polje strahova i mentalne opterećenosti baš samo to – strahovi i mentalna opterećenost. Niko ne kaže da je bilo šta od toga što vas muči realno, samo što je to vama sada teško dokazati.

Partner i vi ste dobro i to je suština. Ne kvarite sami sebi sreću i zadovoljstvo. Ukoliko ste par koji voli da krije stvari jedno od drugog, nemojte – izaći će to na svjetlost dana prije ili kasnije.

Slobodne Ribe – neko vas istinski interesuje, čačka, intrigira. I izgleda mi da nema nameru da odustane od pokušaja da vas osvoji. Mogli biste da razmislite da se malo otvorite prema ovoj osobi.

Hrana. Ušli ste u period koji će trajati nešto duže, skoro mjesec i po dana, kada se možete lako ugojiti i kada će se sve ono što pojedete momentalno „lijepiti“ za vas. Baš iz tog razloga, već sada bi trebalo da primjenjujete neka osnovna pravila – mali obroci, raznovrsni, bez bijelog brašna, slatkiša…

Novac. Novac će vam dolaziti.

Zdravlje. Nervoza, napetost, stres, anksioznost. Kod starijih problemi sa pritiskom i sa varenjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info