Rak: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Pritisak od strane saradnika i klijenata će biti prisutan i teško ga možete izbjeći u ovom periodu. Možda smatrate da drugi od vas očekuju previše, ali apsolutno ste sposobni da im izađete u susret i sve završite i obavite u roku.

Doći će do nekog zastoja u komunikaciji ili po papirološkim pitanjima, možda baš tamo gdje vam je to najbitnije i od najveće važnosti, ali se sređivanje očekuje do kraja radne sedmice ili najkasnije početkom naredne. Nemojte kasniti sa svojim obavezama.

Ljubav. Od samog ulaska u ovu sedmicu, osjećanja će krenuti da vas „rešetaju“. Da se talasaju u vama, da ne možete da ih uhvatite ni za glavu ni za rep. Čas ćete drago biće voljeti najviše na svijetu, čas ćete osjećati pritisak na sebe – kao da vas druga strana bez riječi „gura“ u nekom pravcu koji se vama ne sviđa.

Može vam se ne svidjeti i pojačana ljubomora i posesivnost koja dolazi od dragog vam bića. U svakom slučaju, sedmica vam nije pogodna da rješavate iole ozbiljnija pitanja i stavke sa partnerom. Samo budite jedno pored drugog.

Slobodni Rakovi, ljubavne šanse dolaze kroz prijatelje i društvene mreže.

Hrana. Pun Mjesec donijeće Rakovima pojačan apetit, a posebno naglašenu potrebu za slatkišima i šećerom. U ovim danima možete lako nabaciti na sebe pokoji kilogram viška pa pokušajte da podignete ručnu kočnicu…

Novac. Ne baš povoljna sedmica za finansijska pitanja.

Zdravlje. Stres, problemi sa želucem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info