Ovan: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Dosta planova za poboljšanje bilo finansijskog segmenta, bilo svojih pozicija, bilo za pokretanje nečeg novog. Međutim, ti planovi baš i neće ići bez prepreka u ovoj sedmici. Štaviše, moguće je da vam se u posljednjem trenutku nešto ispriječi i zablokira ili prolongira ostvarenje.

Potrebno je da se vratite „korak unazad“ i da preispitate svoje poteze, spoznate gdje ste napravili grešku. Rješivo je, iako ćete morati malo da sačekate. Manji problemi papirološke prirode i u komunikaciji sa saradnicima. Ne brzajte.

Ljubav. Potencijalne neprijatne momente u vašim emotivnim relacijama mogla bi tokom ove sedmice donijeti pojačana osjetljivost, posesivnost i tračci ljubomore koji će svako malo pa nalijetati na vas.

Ne bi se reklo da imate pravog razloga za ovakva osjećanja niti za nesigurnost koja je trenutno prisutna. Ovu energiju je lijepo i lako preokrenuti u strast pa izvolite – uživajte, umjesto da sumnjate i opterećujete se!

Slobodni Ovnovi, sva dešavanja sada uglavnom idu kroz segment društvenih mreža, prijatelja i izlazaka. Ovdje može biti interesantnih dešavanja pa i povratka neke komunikacije koja vam je bila zanimljiva.

Hrana. Ovnovima je potrebno da konstantno dopunjavaju svoje snage kaloričnom hranom. Meso na prvom mjestu, jaja, sirevi, ali i mnogo svježeg voća i povrća. Energetsko dizanje raznovrsnom ishranom, izbjegavajte premasnu, prezačinjenu hranu i slatkiše.

Novac. Postoji osnova za pojačane prilive u ovoj sedmici mada vas to neće opustiti i rasteretiti.

Zdravlje. Nervoza, manji problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info