Lav: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Naporna poslovna sedmica. Non stop će vas nešto žuljati i podbadati – da li šefovi, da li saradnici, kolege, da li nemogućnost da sada ostvarite ono što želite, da li to što sve što vam je važno izgleda kao da je u zastoju i da će kasniti.

Milion i jedna sitna sitnica koja vas sapliće, a vi pokušavate da sve to riješite koliko odmah, što vas mentalno i fizički crpi. Nemojte dozvoliti da vas ljudi i okolnosti uvuku u neka impulsivna raspoloženja i donošenje odluka kojima sada definitivno nije vrijeme i mjesto.

Ljubav. Zajedno sa punim Mjesecom u vašem znaku sve emotivne situacije kulminiraju, a u kom će se pravcu to kulminiranje odvijati zavisi samo i isključivo od toga da li za vaš odnos postoji i dalje prostor ili ste stigli do zida.

Na dnevni red će ponovo izaći pitanja koja ste prežvakali već milion puta, ali ih očigledno niste riješili na zadovoljavajući način, čim su opet tu. Pokušajte da budete apsolutno iskreni i otvoreni jedno prema drugom, nemojte skrivati ništa koliko god to bilo bolno – to je jedini način da nešto riješite.

Slobodni Lavovi, mogu se pojavljivati nove osobe, ali je upitno koliko vam one donose stabilnost.

Hrana. Budite umjereni ove sedmice, pogotovo što će vam raspoloženje biti vrlo promjenjivo, a u tim okolnostima se skloni da se „tješite“ hranom, naročito svim vrstama slatkiša, kolača i torti. Ovo izbjegavajte u najvećoj mogućoj mjeri, a okrenite se voću.

Novac. Vrlo promjenjivo i nestabilno.

Zdravlje. Pokušajte što više da se distancirate od stresnih stanja. Anksioznost, nemiri, pritisak, želudac.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info