Jarac: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Zaista ste maksimalno okrenuti poslovnom segmentu i tokom ove sedmice slobodno očekujte nastavak dinamičnih dešavanja, dogovora, sastanaka i mnogobrojnih kontakata. Koliko vam sa jedne strane prija sve ovo, sa druge vas prilično energetski cijedi što će najviše biti primjetno od drugog dijela sedmice.

Takođe, očekujte manje zastoje po pitanju važnih papira ili potpisivanja ugovora. Iako vam se ovo prolongiranje ne dopada, trenutno ne možete mnogo učiniti da stvari ubrzate.

Ljubav. Kad god je pun Mjesec (a znate da Mjesec vlada vašim partnerstvima) upadnete u fazu u kojoj ne možete da pohvatate raspoloženje i osjećanja voljene osobe. Druga strana čas plače, čas se smije, čas vas puno voli, a čas vas optužuje da ste hladni, da je ne razumijete, da je pritišćete i ostalo…

E vi sad možete da se nervirate u ovoj sedmici zbog ovakvih dešavanja, a možete i da stoički podnesete i trudite se da prema dragom vam biću pokazujete razumijevanje, nježnost i pažnju. Na vama je.

Slobodni Jarčevi, nadamo se da imate namjeru da se pokrenete uskoro, jer dobar ljubavni period neće trajati vječno.

Hrana. Jarčevi će u ovoj sedmici vrlo voditi računa o ishrani, jer su riješili da se posvete sebi i stanju svog organizma. Male porcije mesa ili ribe, u kombinaciji sa svježim ili barenim povrćem, izuzetno će vam prijati. Biće pojačan i unos tečnosti, naročito kroz čajeve.

Novac. Najava isplata koje čekate duže vrijeme.

Zdravlje. Povedite računa o želucu. Osjetljiviji ste nego što mislite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info