Djevica: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Stacionarnost i retrogradno kretanje Merkura, koji vlada vašim znakom, tokom ove sedmice ćete osjetiti kao neku formu „zakucanosti“ u okolnostima sa kojom ne uspijevate da se adekvatno izborite. Sve nekako ostaje na čekanju, sve se odlaže i to vas može jako opterećivati.

Malo je vjerovatno da će obećanja koja su vam data moći da budu ispunjena u ovom periodu. Ono sa čim ćete se svakako suočiti jeste ponavljanje situacija i ispravljanje grešaka i propusta, bilo od strane kolega ili lično vaših.

Ljubav. Pun Mjesec u polju tajni, nesigurnosti, strahova i mentalnog opterećenja definitivno neće pogodovati mirnom odvijanju emotivnih relacija kod vas.

Tenzija najprije u vama, a onda i kod partnera raste tokom ovog perioda – rješenje nije u povlačenju i zatvaranju već u komunikaciji i prihvatanju i sopstvenih i tuđih grešaka. Ukoliko za vaše probleme postoji iole prostora za rješavanje, sada to uradite koliko god bilo naporno i za drugu stranu i za vas.

Slobodne Djevice, ukoliko se u prethodnom periodu pokrenula neka zanimljiva interakcija, sada postoji prostor za njeno nastavljanje. Sporo doduše, ali ide.

Hrana. Vaše polje zdravlja i životnih navika je sada već jako naglašeno, što skreće Djevicama pažnju na potrebu da regulišu svoj način ishrane i to što prije. Ne pretjerujte sa mliječnim proizvodima i mesom, pogotovo mesnim prerađevinama. Potrebna vam je riba i dosta svježeg povrća.

Novac. Finansijski segment je dosta korektan.

Zdravlje. Mentalni umor i preosjetljivost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info