Bik: Sedmični horoskop za period od 25.01.2021. do 31.01.2021.

0

Posao. Period nerviranja i opterećenja, kada je poslovni segment u pitanju, se nastavlja. Ipak, to ne znači da ova sedmica nije uspješna – ma jeste, samo što će vam trošiti živce i testirati vaše strpljenje do maksimuma.

U stvari, živce će vam najviše trošiti osobe sa kojima ste u kontaktu na dnevnoj bazi – šefovi na prvom mjestu pa onda kolege i saradnici, klijenti. Kod ovih posljednjih računajte na sve moguće i nemoguće zahtjeve i želje. Od vas će se očekivati da budete posvećeni i rješavate sve u treptaju oka.

Ljubav. Iako je odnos sa partnerom suštinski jako stabilan, postoje situacije oko kojih će biti stresa i nervoze u ovoj sedmici. To može biti neki komunikacijski problem – da se po nekim pitanjima ne slažete, ali mogu biti i okolnosti bilo kod vas ili kod druge strane koje vam donose nemire koji se prelivaju i na vas dvoje.

Jako je važno da razumijete i podržite jedno drugo, da se potrudite da sitnice koje, realno gledano, nisu bitne utiču na dalji tok vaše veze.

Slobodni Bikovi, šanse za emotivne priče i pričice postoje kod vas, ali one se konkretno u ovom periodu mogu zasnivati uglavnom na strastima i uzbuđenju.

Hrana. Da biste se osjećali dobro i funkcionisali sa dovoljno energije, ali bez težine, potrebno je da ove sedmice konzumirate laganiju hranu, koju ćete rasporediti na što više malih obroka. Najviše će vam prijati kombinacija mesa i salata, najbolje od svježeg povrća.

Novac. Manji problemi, najvećim dijelom zbog neočekivanih troškova vezanih za kuću i ukućane.

Zdravlje. I dalje postoji potreba za oprezom po pitanju povreda i respiratornih organa.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info