Zimske pantalone: 10 modela koji su nas ostavili BEZ TEKSTA

0

Zimska sezona obično je rezervisana za pantalone, mada se sigurno nikada nećemo odreći ni haljina ili suknji. Ipak, ruku na srce, moramo priznati kako su pantalone veoma praktične, a sljedećih deset modela su idealne za zimsku sezonu: udobne, moderne, privlačne i veoma popularne.

Kožne pantalone


Komade garderobe od kože veoma rado nosimo tokom svih sezona, a kada je u pitanju zima, jedan od veoma modernih i popularnih su kožne pantalone.

Najbolje od svega je to što postoje mnogobrojni modeli ovog vanvremenskog klasika, a koje možete nositi gotovo u svim prilikama. Takođe, kožne pantalone su i komad garderobe koji nećete kupovati svake zime, jer su dugotrajne, ali i veoma moderne i popularne.

Bijele sa visokim strukom


Iako je zimska sezona obično rezervisana za nešto tamnije nijanse, činjenica je da vam ništa neće tako efektno osvježiti stajling kao bijele pantalone. A ako je riječ o modelu sa visokim strukom, tada možete dobiti i još dva fantastična efekta: vizuelno ćete izdužiti svoju figuru te dobiti i nešto vitkiji izgled.

A, s obzirom na to da je bijela neutralna, ove pantalone možete kombinovati sa svim drugim bojama, bilo da su u pitanju druge neutralne nijanse ili one koje dolaze iz jarkog spektra boja.

Kamel


O da! Ova prekrasna boja nije rezervisana samo za zimske kapute te je možete pronaći i na drugim komadima garderobe. Jedan od njih su i pantalone, a koje vam mogu pomoći da dobijete i pomalo glamurozan stajling.

Topla i privlačna, kamel je jedna od onih boja koje se veoma dobro mogu iskombinovati sa drugim bojama, a nećete pogriješiti ni ako se odlučite za monohromatsko izdanje: kamel pantalone kombinujte sa komadima garderobe koji su u svjetlijim ili tamnijim kamel nijansama i dobićete apsolutno fantastičan stajling.

Diskretni karirani dezen


Često se zna desiti da zapadnemo u rutinu i odlučimo se da nosimo jednobojne komade garderobe. Da, dešava se svima, ali to se može veoma lako promijeniti. Jedan od načina da to uradite jeste i da birate dezenirane komade garderobe, a karirane pantalone svakako su među popularnijima i poželjnijima.

Ovaj vanvremenski dezen veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni stajling, a ako niste pristalica “krupnog” kariranog dezena, alternativa je sitniji odnosno diskretniji dezen. Sigurno će vam osvježiti stajling, a samo je potrebno da to bude jedini dezenirani komad gardeobe u sklopu jedne kominacije ako vam je cilj da kombinaciju nosite u svim prilikama.

Siva elegancija


Mada će mnogi reći kako je ona hladna, činjenica je sasvim nešto drugo: siva je veoma topla i privlačna, a tako je dobra za kombinovanje. Sive panalone možete nositi u svim prilikama, posebno ako se radi o cigaret modelu, a kombinacije koje možete dobiti su zaista raznovrsne.

Kombinujte ih sa toplim zemljanim tonovima i dobićete neprikosnoven stajling, kombnujte ih sa žutom majicom ili džemperom i dobijate upečatljiv stajling ili kombinujte ih sa ljubičastom i dobićete stajling koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Cvjetni uzorak


Bilo ljeto ili zima, jesen ili proljeće, cvjetni uzorak je uvijek popularan. Štaviše, s pravom se može reći kako je upravo ovo najpopularniji dezen na svijetu i ne postoji komad garderobe na kojem ga ne možete naći.

Jedan od načina da ga nosite ove zime jeste i da birate pantalone koje su ukrašene ovim prekrasnim uzorkom, a sigurno će vas izdvojiti iz mase i pomoći da izgledate veoma upečatljivo, gdje god se pojavite.

Somot


Pantalone od somota veoma često nosimo tokom jesenje sezone, a ovaj materijal je u posljednjih par sezona u samom vrhu popularnosti: suknje, pantalone, blejzeri – sve je moderno i jako popularno.

Somotne pantalone možete nositi i tokom zimske sezone, a s obzirom na to da je somot veoma svestran i funkcionalan materijal, možete ih kombinovati sa mnogobrojnim drugim materijalima i teksturama.

Životinjski uzorak


Veoma je tanka linija između dobrog ukusa i kiča, a to je posebno riječ kada je u pitanju životinjski uzorak. Ipak, to ne znači da pantalone obogaćene ovim dezenom ne bi trebalo da uopšte ne nosite. Ne, daleko od toga.

Potrebno je samo da se pridržavate jednog jedinog pravila, a to je: izbjegavajte da nosite ovaj uzorak od glave do pete, a najbolje je da u sklopu jedne kombinacije nosite samo jedan komad garderobe koji je ukrašen životinjskim uzorkom. Na taj način ćete izbjeći modni promašaj i dobiti veoma moderan stajling. Na kraju, da bi taj efekat bio što bolji i što upečatljiviji, preporučuje se da životinjski uzorak kombinujete sa komadima garderobe neutralnih nijansi.

Cigaret pantalone


Tako jednostavne, a opet tako praktične, funkcionalne i elegantne. Zaista, cigaret pantalone komad su garderobe koji možete nositi u svim prilikama, postoji model koji odgovara svakoj figuri, a nose ih žene svih generacija.

Odličan su izbor kada vam je cilj da izgledate elegantno i moderno, a i jedan su od najboljih izbora kada su u pitanju poslovne prilike. Idealne su za kombinovanje sa raznim modelima košulja i bluza, a možete ih pronaći u svim bojama. Naravno, crne su i dalje među najpopularnijima, ali nema greške ni ako izaberete teget cigaret pantalone – jednako su zgodne za kombinovanje kao i crne te možete postići isti efekat.

Najpopularnija zimska boja


Bez pretjeranog razmišljanja i ubjeđivanja: crvena je najpopularnija zimska boja. Da, znamo, mnoge žene je izbjegavaju zbog toga što ona privlači pažnju, a neke žene čak vjeruju da im ona ne pristaje.

Međutim, istina je nešto sasvim suprotno: crvena će vas sigurno izdvojiti iz mase i postoji nijansa koja odgovara svakoj ženi (nijanse crvene kreću se od svjetlijih do tamnijih odnosno od mak crvene, koja je svjetlija, do krv crvene koja je tamnija). Sve u svemu, jedan od načina da je uvrstite u svoj zimski stajling jeste da birate pantalone u ovoj prekrasnoj boji.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info