ZARA: Ovo je najpopularniji kaput ove sezone (a sada je na rasprodaji!)

0

Kaput je komad garderobe koji veoma rado nosimo tokom hladnih zimskih dana, a ujedno je i investicija u koju vrijedi uložiti – ne kupujemo ga svake godine, možemo pronaći onaj koji nam savršeno odgovara i još dvadeset osam savjeta na ovu temu.

A šta ako kažemo da kaput možemo kupiti svake godine? Tokom svake zimske sezone? I to onaj koji je baš trendi, a da ne potrošimo uopšte mnogo novca? E pa, drage naše, to je i te kako izvodivo i moguće! Reći ćemo samo jedno: hvala ZARA!

Zašto? Zato što nas sniženja omiljenog španskog brenda uvijek i ponovo obraduju, a tako je i kada je u pitanju najpopularniji model kaputa ove zime. O čemu se radi?


Prije svega, bijela i sve njene varijatne veoma su popularne ove zimske sezone (snježno bijela i led bijela u prvom su planu). Druga stvar, koja je zapravo i značajnija, jeste što bijelu možete apsolutno fantastično iskombinovati sa svim drugim bojama. I, na kraju, kaput na jedno kopčanje apsolutni je hit ove zimske sezone.

A sad da se vratimo na onaj dio gdje bismo kaput mogle kupiti svake zime: ukoliko ZARA svake godine bude imala ovako dobro sniženje, to je sasvim izvodivo. Naime, ovaj fantastični kaput snižen je za 70% i košta 39.95 KM. Ne vjerujete? Evo, provjerite ovdje.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info