GLEDALI SMO izloge i ove čizme su PUN POGODAK za Zimu 2021.

0

Tokom zimske sezone, čizme su i više nego poželjne. Odlične su, jer se veoma dobro mogu iskombinovati sa mnogobrojnim komadima zimske garderobe, a ako vam je cilj da i ove zime izgledate veoma moderno, neka vam sljedeća galerija služi kao inspiracija.

Nabori


Iako su one bile ultra popularne prije trideset i više godina, ove zime su ponovo apsolutni hit. Čizme sa naborima veoma lako možete kombinovati sa farmericama, pantalonama, ali jednako dobro se slažu i sa suknjama i haljinama.

Generalno, možete ih nositi u svim prilikama. Boja? Sa smeđim sigurno nećete pogriješiti, a crne su jednako dobar izbor.

Visoke


Visoke čizme s naborina jednako su popularne i poželjne, a ono što je kod njih dobro (posebno kada je riječ o modelima od antilopa) jeste što se mogu podizati i spuštati, odnosno vi “diktirate” koliki će nabori na čizmama biti, izraženiji ili tek blago naborani.

Takođe, nema greške ako birate model u zemljanim tonovima, jer je riječ o toplim nijansama koje će vaš stajling učiniti modernijim i privlačnijim.

Uz nogu


Čizme koje savršeno pristaju uz nogu su poput rukavica koje savršeno pristaju ruci. Odlične su za kombinovanje, a najbolje od svega je što ih veoma lako možete kombinovati i sa širim modelima pantalona i farmerica (u tom slučaju nogavice nećete “utrpavati” u čizme).

Naravno, ništa manje nije privlačna i poželjna ni kombinacija sa plisiranom suknjom ili džemper haljinom.

Klasične crne


Klasika je uvijek poželjna, a ponekad je najbolje i okrenuti se klasičnim komadima garderobe, jer vam i oni mogu pomoći da dobijete veoma moderan, a opet i veoma elegantan stajling.

S klasičnim crnim čizmama do koljena nikada ne možete pogriješiti, a posebno su pogodne za kombinovanje sa svim drugim bojama. Takođe, veoma lako ih možete kombinovati sa suknjama, haljinama pa čak i helankama. Ukoliko je ovo zadnje slučaj, samo se pobrinite da gornji dio kombinacije bude nešto duži.

Zlatna linija


Veoma često ćete naići na neki model čizama koje se izdvajaju od drugih, a zahvaljujući samo jednom malom detalju. Upravo takav detalj je i zlatna ili srebrna linija usljed koje se čini kao da su i đonovi u datoj nijansi.

Ovaj mali detalj može napraviti ogromnu razliku u odnosu na klasične modele, a definitivno će biti i jedan od razloga zbog kojeg će vas drugi primijetiti.

Klasične jahaće čizme


Pomalo se čini da je ovaj model pao u zaborav, ali ako imate ove čizme, onda i same znate koliko su one udobne. Niska, kockasta peta idealna je za obavljanje svakodnevnih obaveza, a ovaj model veoma dobro se slaže sa pantalonama i farmericama.

Takođe, zahvaljujući peti, ovo je model koji će vam tako dobro doći tokom onih dana kada snijeg prekrije ulice – mnogo su udobnije za hodanje u odnosu na modele sa stileto štiklom.

Široki model


Ukoliko imate malo izraženije listove, sigurno neće birati čizme koje su uske. Za vas je najbolji široki model, jer on neće vršiti pritisak na listove i zglobove, a jednako je dobar za kombinovanje kao i ostali modeli čizama.

Da li ćete birati visoke ili kraće – to je samo vaš izbor. Ipak, ako ste niža dama, možda je i najbolje da birate model koji seže do pola lista. Takođe, sigurno je najbolje da birate crne, jer će se odlično uklopiti u svaki stajling.

Bordo


Sve nijanse crvene izuzetno su poželjne tokom zimske sezone. Međutim, već par sezona bordo je apsolutni hit kada nam dođu hladni zimski dani. Upravo ova nijansa može istaknuti vaš cjelokupni stajling, a i veoma je zgodna za kombinovanje sa drugim bojama (uzimajući u obzir da je možete kombinovati kao što biste to radile sa crnom).

Ovo je, takođe, boja zbog koje ćete skrenuti pažnju na sebe, ali nije “napadna”, kao što to može biti slučaj sa određenim crvenim nijansama.

Visoka, puna peta


Jeste da štikle i nisu baš najpraktičnije tokom snježnih dana, ali i tu postoji rješenje – birajte čizme sa punom petom. One su odlične, jer možete veoma bezbjedno u njima hodati (imajući u vidu da puna peta pruža bolju podršku), bez straha da ćete se okliznuti.

Takođe, veoma lako ih možete dodati suknjama, haljinama i farmericama, posebno ako birate modele koji sežu do koljena.

Ugsice


Mogu one izgledati kako god hoće, ali ono što je kod njih veoma, veoma dobro jeste što su nevjerovatno udobne. Već više sezona su pravi hit, a izuzetak nije ni ova zima.

One su odličan izbor za sve neobavezne prilike, a najbolje ćete uraditi ako ih kombinujete sa farmericama. Takođe, jednako modernu i urbanu kombinaciju možete dobiti i kada Ugsice kombinujete sa kožnim helankama.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info