Dnevni horoskop za 19.01.2021.

0

Ovan


Bićete spremni na veće životne preokrete. Iako odluke neće biti lagane, preuzećete odgovornost za svoje postupke, a rješenje složenih situacija je na pomolu. Ako ste u braku, moraćete unijeti više ravnoteže između posvećenosti roditeljstvu i bračne uloge. S nečim ste previše opterećeni.

Bik


Živjećete u raskoraku između posla i privatnog života. Ljubavne okolnosti nalagaće dodatne ustupke, što vam baš i neće polaziti za rukom. Ako ste novi u firmi, moraćete se snalaziti kako najbolje znate i umijete, nerijetko i rješavati situacije koje prevazilaze vaše znanje i iskustvo. No, snalažljivi ste pa problema neće biti.

Blizanci


Nemojte da dozvolite da vas vaš ego i sujeta danas ometaju, bilo u poslovnim bilo u emotivnim relacijama. Moguće je da niste u pravu po nekim pitanjima i bolje bi bilo da saslušate, umjesto da se inatite i budete spremni na raspravu. Malo više dobre volje i sve će biti u redu.

Rak


Niste raspoloženi za priču, a doduše, niste raspoloženi ni za posao. Zatvorili ste se u svoju ljušturu i drugima je teško da vas iz nje iščačkaju. Preispitujete jako svoje poteze i postupke iz prethodnog perioda i vrlo ste kritički nastrojeni prema sebi i prema drugima. Biće bolje, odmorite se malo od svega.

Lav


Danas ne možete da izbacite iz glave razmišljanja i opterećivanja nekim poslovnim obavezama. Samo ćete stvarati nepotrebnu konfuziju, jer nećete biti “prisutni” na radnom mjestu. Ne budite isključivi i tvrdoglavi u odnosu sa voljenom osobom, možete vi to i mnogo bolje.

Djevica


Danas ste prilično oštri u komunikaciji sa drugima, kritički nastrojeni i kao da samo čekate da neko napravi grešku pa da mu to “nabijete na nos”. Isto ćete se ponašati i prema voljenoj osobi koja će prilično smireno posmatrati vaše promjenjivo raspoloženje. Ma iskuliraće vas u potpunosti.

Vaga


Danas su vam potrebni drugi kao podrška, ali je vaš pristup njima potpuno pogrešan. Ako vam je potrebna pomoć, ne možete insistirati na njoj, već zamoliti za uslugu. Gdje je nestalo ono vaše lijepo ponašanje? Hajde, spustite malo loptu i ne ponašajte se kao da svi postoje samo zbog vas.

Škorpija


Energija ovog dana je svakako vrlo čudna, ali vama prija. Doduše, zavidnici bi rekli da vam prija zato što ste i vi čudni, ali na njih nećemo obraćati pažnju. U svakom slučaju, vi danas prionite na posao, jer ste radni, vrijedni, marljivi i precizni. A u večernjim satima prijedlog za vas je opuštanje uz omiljenu seriju ili knjigu.

Strijelac


Danas bi baš bilo lijepo kada biste bili fini u komunikaciji, naročito prema autoritetima i šefovima. Ne morate baš svaku riječ “dočekivati na nož” i imati odmah kontra argument. Kada ste sa voljenom osobom, vodite ljubav, a ne rat. Ni vi vjerovatno ne znate zbog čega vodite besmislene prepirke danas.

Jarac


Danas biste mogli malo da predahnete i da odmorite od svih obaveza. Ionako niste previše voljni da se bakćete nekim komplikovanijim situacijama na poslu. Ako možete, uzmite slobodan dan i provedite ga u prirodi. Prijatelji će vam zamjeriti ako im danas ne posvetite dovoljno pažnje.

Vodolija


Vama bi danas bilo najbolje da uzmete malo više vremena za sebe. Sva dešavanja iz prethodnog perioda su vas učinila iscrpljenima i nervoznima i vrijeme je da malo odahnete. Preporuka za vas, da bi ovaj dan bio lijep i ispunjen uživanjima, jeste da posvetite vrijeme svojoj porodici ili partneru.

Ribe


Imate fenomenalne planove za vas i emotivnog partnera, ali je pitanje da li ćete moći, da ih makar djelimično, ostvarite. Neke obaveze će iskočiti potpuno neplanirano i moraćete da im posvetite vrijeme. Ipak, voljena osoba će imati strpljenja i čekati na zajedničke trenutke.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info