MANGO: Ove zimske pantalone su fantastične (a sada su na sniženju)

0

Pantalone su i više nego dobrodošao komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, a kako biste i ove zimske sezone izgledale fantastično, birajte neki od sljedećih modela MANGO pantalona. Veoma su moderne, a nećete morati izdvojiti mnogo novca da ih priuštite.

Pepito uzorak


Tokom svake sezone, određeni trendovi su u prvom planu, ali ipak neke od njih možete nositi tokom svih sezona. Kada je riječ o dezenima, pantalone sa pepito dezenom možete uvijek nositi, bilo ljeto ili zima, a jedino je bitno da birate modele koji su prilagođeni datoj sezoni.

Šta to znači? Pa, tokom zime, birajte one koje su skrojene od nešto toplijih materijala. Takve su i ove MANGO pantalone – uvijek moderni pepito dezen odlično se može iskominovati čak i sa određenim drugim dezenima, a sigurno će vam osvježiti stajling. Cijena? 48.95 KM.

Pantalone od vještačke kože


Ukoliko volite helanke od vještačke kože, onda ćete voljeti i pantalone u tom stilu. Zapravo, pantalone od vještačke kože još su i zgodnije, jer ih bukvalno možete nositi u svim prilikama, bilo da su u pitanju poslovne ili neobavezne.

S obzirom na to da je riječ o pantalonama ravnog kroja, odlično ih možete iskombinovati sa raznim modelima gležnjerica i čizama (naravno, čizme će ići ispod nogavica, nikako preko), a što se tiče gornjeg dijela kombinacije, možete im dodati iste komade garderobe koje biste dodale klasičnim pantalonama. Cijena? 55.95 KM.

Zimske kilote


Kilote su veoma popularan model pantalona tokom proljetne i ljetnje sezone, a ove zime možete birati modele koji su prilagođeni nešto nižim temperaturama.

Riječ je o kilotama koje su skrojene od toplijih materijala, a koje se tako dobro slažu sa svim užim modelima čizmi do koljena (naravno, čizme idu ispod pantalona). Cijena? 48.95 KM.

Pantalone sa visokim strukom


Komadi garderobe sa visokim strukom veoma su moderni i popularni, a posebno su poželjni kod nešto nižih dama i dama koje su obdarene oblinama – mogu vam pomoći da vizuelno izgledate više i vitkije, a to je većini nas često jedan od ciljeva koji želimo da postignemo.

Jedan od pomenutih komada garderobe, koji možete nositi ove zimske sezone, svakako su i ove MANGO palazzo pantalone (pantalone širokih nogavica) sa visokim strukom, a koje će se tako dobro uklopiti u svakodnevni stajling. Cijena? 62.95 KM.

Moderno odijelo


Ukoliko imate bar jedno odijelo, onda vam je sasvim jasno kako možete dobiti mnogobrojne kombinacije kombinovanjem pantalona i blejzera sa drugim komadima garderobe.

Međutim, ne morate nabavljati odlijelo da biste to postigle – biće dovoljno da nabavite ove moderne pantalone, a koje se veoma lako mogu uklopiti u svaki stajling. Dostupne su u četiri različite boje, a vi birajte one koje odgovaraju vašim svakodnevnim potrebama. Cijena? 48.95 KM.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info