Vodolija: Sedmični horoskop za period od 18.01.2021. do 24.01.2021.

0

Posao. U poslovnoj sferi dođu trenuci kada ste kao robot – sve obavljate u roku i besprijekorno. A onda dođu momenti kada ste u haosu sami sa sobom i ne znate na koju ćete stranu. Nerviraju vas drugi, a ako ćemo iskreno – i vi i te kako nervirate njih svojim promjenljivim ponašanjem i postupcima.

Ono što je sigurno jeste da će posla i te kako biti, a još sigurnije je i da će vam koji metar živaca otići u nepovrat. Trudite se da se organizujete, kako god znate i umijete.

Ljubav. Nervozni ste za sve pare. I vaša osjećanja su izuzetno promjenjiva – od lakih priča i osmijeha od uha do uha očas posla skrenete u fazu kada je bolje da vam se svi sklanjaju ispred očiju. Partnera čas obožavate i u potpunosti razumijete, a čas biste mu najradije okrenuli leđa.

Evidentno je da ste u periodu kada vas situacije na sve strane „drmaju“, ali jedino što možemo da vam kažemo jeste – borite se kako znate i umijete sa tim i gledajte da ne urušavate svoje emotivne relacije (ukoliko one iole vrijede) svojom impulsivnošću.

Slobodni – danas hoćete jednu, sutra drugu, a prekosutra petu osobu. Nije vama lako u sopstvenoj koži.

Hrana. Vodolije u ovoj sedmici variraju sa raspoloženjem, ali i sa apetitom. U jednom momentu ste gladni „kao vuk“, dok vam je u sljedećem dovoljan samo pokoji zalogaj da vam utoli glad. Ako vam ovo odgovara, to je sasvim u redu, samo gledajte da ipak izbjegavate slatkiše u većim količinama.

Novac. Novac nije problem – novca ima. Ni troškovi nisu problem – ima i njih koliko vam duša ište.

Zdravlje. Svaki nerv i svaki krvni sud je sada pod pritiskom. Stres, oscilacija pritiska, cirkulacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info