Ribe: Sedmični horoskop za period od 18.01.2021. do 24.01.2021.

0

Posao. Sada se pred vama mogu otvoriti neki vrlo značajni momenti. Mogućnost novog dogovora ili potpisivanja ugovora koji vam je bitan. Sve ono čemu ste se negdje potajno nadali, ali niste vjerovali da bi se to zaista moglo i pokrenuti. To je ono što je dobro.

Ono što ne valja u ovoj sedmici jeste nastavak haotičnog perioda koji vam donosi opterećenje i mnogo promjena na dnevnoj bazi. Situacije koje morate da rješavate bukvalno u trenutku, a koje vam oduzimaju veliku količinu energije i donose stres.

Ljubav. Vi ste prilično napeti i nervozni, ali ako je za utjehu ni voljena osoba nije u lakšoj poziciji. Oboma vam je ovaj period prilično zahtjevan i težak i zaista je potrebno da više razumijete jedno drugo i da pokušate da se prilagodite.

U suprotnom, sva frustracija koju oboje nosite sada može dovoditi do problema i rasprava i momenata koji su na korak od prekida. A to ne želite, zar ne? Ne gurajte i ne pritišćite voljenu osobu, pogotovo ako taj pritisak dolazi zbog vaših ličnih nesigurnosti i strahova.

Slobodne Ribe, postoje šanse da vas neke osobe vrlo prijatno iznenade svojom inicijativom i pokazivanjem zainteresovanosti za vas.

Hrana. Preskačete obroke, a najmanje pažnje obraćate na ono na šta biste trebali najviše – na doručak. Potrudite se da ovaj obrok bude obilan i raznovrstan, da vašem organizmu da dovoljno energije. Pokušajte da se više uvedete u red…

Novac. Novca će biti. Taman da pokrijete troškove i dugovanja.

Zdravlje. Pojačan nivo stresa. Problemi sa spavanjem i u saobraćaju. Kod starijih – cirkulacija, pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info