Rak: Sedmični horoskop za period od 18.01.2021. do 24.01.2021.

0

Posao. Iako kao okvirno imate neku sigurnost, daleko je to od situacija da biste se osjećali stabilno i zadovoljno. Presija na vas ide kroz obaveze, ali i kroz kontakte sa saradnicima i autoritetima.

Cijela sedmica će vam proletjeti u treptaju oka – miješaće se brzina, haotičnost, nervoza sa povoljnim informacijama, dobrim poslovnim šansama i velikim prilivom energije kod vas. Jedan veliki bućkuriš dešavanja kroz koji ćete vi prilično uspješno ploviti i snalaziti se. Povoljnosti kroz inostranstvo ili kroz strane klijente.

Ljubav. Sve se više i brže raščišćavaju situacije u emotivnim partnerstvima kod Rakova. Otpada ono što ne valja, ostaje ono što može trajati.

Naravno, da li ćete kroz ovu sedmicu proći u duševnom miru, ljubavi i strasti i lijepim zajedničkim, podsticajnim aktivnostima sa partnerom ili ćete se non stop nešto kačiti, podbadati, zavisi samo od prirode vašeg odnosa i njegove stabilnosti. Realno je i jedno i drugo. Suština je da se vaš odnos mijenja, a na koju stranu će otići te promjene – vidjećemo.

Slobodni Rakovi, debelo ste zaintrigirani nekim i trudite se da sa ovom osobom što češće budete u kontaktu. Neka se razvija sve polako.

Hrana. U dobrom ste i podsticajnom raspoloženju tokom ovog perioda, ali ćete biti s vremena na vrijeme užurbani pa možda nećete stići da baš obratite pažnju da jedete raznovrsno i kvalitetno. Pokušajte da makar doručak, kao najvažniji obrok, bude uvijek nešto bogatiji.

Novac. Postoji prostor za zaradu, ali ne postoji osjećaj stabilnosti po ovom pitanju.

Zdravlje. Mogućnost glavobolja, osjetljivost grla i cjelokupnog respiratornog trakta. Stariji – cirkulacija.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info