Jarac: Sedmični horoskop za period od 18.01.2021. do 24.01.2021.

0

Posao. Dosta toga vas iscrpljuje trenutno – ima nervoze, ima promjena u posljednjem trenutku, a vjerovatno je da je i obim posla veći nego u prethodnom periodu. Ili makar zahtjevniji po vas.

Sve to stoji da imate osjećaj pritiska i očekivanja od vas, ali takođe stoji i da imate više nego dovoljno snage, volje i sposobnosti da ovo na najbolji mogući način riješite. Trenutno budite što više praktični i racionalni – organizujte se bolje i fokusirajte samo na ono što je od najvećeg prioriteta. I bićete više nego zadovoljni rezultatima.

Ljubav. Zašto da bude lijepo ako je već moguće napraviti problem i stres? Realno gledano, kao i u prethodnoj sedmici, Jarčevima u emotivnim relacijama se sve namiješta da funkcioniše kako treba.

Međutim, postoje trenuci u kojima vaš mir može biti poremećen i zato, kada ti trenuci dođu, ne treba dolivati ulje na vatru i impulsivno ulijetati u rasprave već pokušati da sjednete, dogovorite se i da vidite da li sve možete srediti mirnim putem. A možete.

Slobodni Jarčevi, te ljubavne šanse kojima ste sada okruženi sve više se aktiviraju i skreću vam pažnju na sebe. Postoje lijepe mogućnosti za ulazak u novu ljubavnu priču.

Hrana. Trenutno vam najviše prija domaća kuhinja i okruženost porodicom i onima koje volite. Meso je u ovom periodu češće na vašoj trpezi, ali i mesne prerađevine u domaćoj verziji, u kombinaciji sa sirom ili kiselim mlijekom.

Novac. Nažalost, period pojačanih troškova se sada nastavlja kod vas.

Zdravlje. Sve vezano za kičmu, zglobove, tetive pa čak i zube sada može donositi sitniju problematiku.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info