24 moderne kombinacije koje možete nositi ove zime

0

Zimska sezona sa sobom donosi i mnogobrojne izazove, a jedan od njih je svakako i dilema oko toga šta obući da vam bude udobno i dovoljno toplo, a da izgledate moderno i privlačno te kako spojiti fukncionalno sa privlačnim. Kako biste i ove zime izgledale moderno i privlačno, neka vam sljedeća galerija služi za inspiraciju.

Košulja haljina i džemper


Košulja haljina može se veoma lako i dobro iskombinovati i tokom zimskih dana. Najbolje je da to bude sa džemperom ili prslukom, a što se tiče ostatka kombinacije, čizme preko koljena su i više nego poželjne. Na kraju dodajte kaput i spremni ste za dan pred vama.

Plisirana suknja


Iako ona najveću popularnost uživa tokom toplijih dana, plisiranu suknju veoma lako možete kombinovati i tokom zimske sezone. Ukoliko je riječ o klasičnoj plisiranoj suknji (kao klasična se uzima midi dužina odnosno dužina do pola lista), onda je možete nositi i u svim prilikama.

Dugi džemper


Džemper je uvijek odlična opcija tokom hladnih zimskih dana, a ako se odlučite za duže varijante onda ih možete kombinovati sa mnogo drugih komada garderobe, kao što su uske pantalone, uske farmerice i helanke. Imajući u obzir da ovaj džemper izgleda kao tunika, upravo zbog toga i jeste idealan odabir za pomenute komade garderobe.

Uske farmerice


Uske farmerice komad su garderobe koji je već više sezona veoma popularan, a veoma su jednostavne za kombinovanje. Možete ih nositi skupa sa džemperima, kardiganima, duksevima, ali i svim vrstama obuće, bilo da je riječ o štiklama, čizmama preko koljena ili ugsicama.

Kožne helanke


Imajući u vidu da neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone, ovaj model helanki možete nositi u svim prilikama (čak i na posao). Veoma dobro se mogu iskombinovati sa drugim komadima odjeće, a košulja i prsluk samo su jedna opcija.

Krzno


Da biste postigli odličan stajling tokom hladnog zimskog dana, nije vam potrebno previše – ponekad je to jednostavan par klasičnih uskih farmerica koje možete kombinovati sa bundicom od vještačkog krzna. Da biste ovaj izgled upotpunili, dodajte par asesoara, a kapa je svakako uvijek poželjna.

Životinjski print


Naravno, ovdje je potrebno biti i malo oprezan, jer od načina kako kombinujete ovaj popularni uzorak može zavisiti da li ćete izgledati odlično ili kao da nemate ukusa. Asesoari sa životinjskim uzorkom uvijek su odličan izbor, ali nećete pogriješiti ni ako se odlučite za kraći kaput ili bundicu od vještačke leopardove kože. U ovom drugom slučaju, poželjno je da ih kombinujete sa komadima garderobe koji su u neutralnim nijansama, jer na taj način kombinacija će izgledati raskošnije.

Suknja


Sa tako mnogo zimskih modela, suknju je veoma lako uvrstiti u svakodnevni stajling. Lepršava suknja do koljena samo je jedna od opcija, a možete je kombinovati sa gležnjericama ili čizmama. Takođe, nemojte zaboraviti da su vam u ovom slučaju potrebne i deblje čarape.

Suknja i košulja


Kao jedna od klasičnih, ali i veoma modernih i privlačnih kombinacija, suknja i košulja odlično se slažu. Ukoliko vam je cilj da izgledate baš moderno, preko košulje prebacite laganu vesticu. Na kraju, uvijek se možete odlučiti za kraći kaput koji ćete prebaciti preko ramena.

Suknja sa visokim strukom


I ovo je komad garderobe koji je idealan za sve prilike, a što se tiče samog modela, opcije su mnogobrojne. Ono što je sigurno jeste da je suknja sa visokim strukom veoma popularna i moderna, a idealna je za kombinovanje sa košuljama, majicama, bluzama, rolkama…

Iscijepane farmerice


Iscijepane farmerice popularni su komad garderobe koji je veoma veliki trend u posljednjih par sezona. Kako su odlične za opuštene i neobavezne varijante, možete ih kombinovati s čim poželite, a košulja i džemper odlična su opcija.

Bijele farmerice


Kada ne znate šta obući, birajte bijele farmerice. Veoma zgodne za sve prilike, ali i za kombinovanje sa svim drugim bojama. Uvijek se možete odlučiti da ih uparite sa komadima garderobe koji su crni, ali nećete pogriješiti ni ako odaberete neku drugu nijansu. I, nemojte se voditi zastarjelim pravilom da ih ne možete nositi tokom zime.

Sve je u detaljima


Mali modni detalji uvijek mogu od obične kombinacije napraviti odličnu, ali ovdje ipak nemojte pretjerivati. Ukoliko želite da malo “obogatite” svakodnevni stajling, asesoari od životinjskog uzorka odlična su opcija, a šal ili marama samo su jedan od njih.

Rolka


Imajući u vidu da je ona veoma funkcionalan komad garderobe tokom hladnih zimskih dana, sasvim je jasno zašto je tako volimo. Bez obzira da li je u pitanju džemper i majica sa rol kragnom, sigurno su našli svoje mjesto u vašem svakodnevnom stajlingu. Odlične su i za poslovne i za opuštene varijante.

Teksas i teksas


Farmerice su definitivno najpopularniji komad garderobe od ovog materijala, ali ništa manje nisu popularne ni košulje od teksasa. Možete ih kombinovati sa farmericama i izgledati odlično. Preko košulje dodajte džemper ili kardigan i to je to.

Kožne pantalone


Poput teksasa, komadi garderobe od kože (bilo vještačke ili prirodne) uvijek su popularni i poželjni. U ovom slučaju prednjače kožne jakne, ali i kožne pantalone svakako su odličan izbor, a idealne su za hladne zimske dane.

Kožne helanke i kaput


Ovo možda i jeste jedna od najobičnijih kombinacija, ali je idealna za svakodnevne prilike. Helanke kombinujte sa tunikama ili dužim komadima garderobe (džemperi, kardigani, rolke…), a što se tiče obuće, uvijek ih možete upariti sa gležnjericama.

Čizme preko koljena


Popularne i ultra moderne, čizme preko koljena jedan su od najpopularnijih modela obuće već više sezona. Idealne su za hladnije dane, ali i za kombinovanje. Možete ih kombinovati sa uskim pantalonama ili farmericama, ali i sa mini suknjama i haljinama.

Čizme do koljena


Klasični model koji nikada nije demode. Bilo da je u pitanju brušena ili prirodna koža, ovaj model čizama idealan je za kombinovanje sa svim drugim komadima garderobe, bilo da je riječ o pantalonama, suknjama, haljinama ili helankama.

Pantalone sa visokim strukom


Pantalone sa visokim strukom (i, generalno, svi drugi komadi garderobe koji imaju visoki struk) mogu vam pomoći da izgledate vitkije. Idealne za hladne zimske dane, ali i za sve prilike. Što se tiče kombinovanja, možete ih upariti sa majicama, ali i sa bluzama i košuljama.

Mini suknja


Možda je i nećete nositi tako često tokom zime, ali ipak je ne treba otpisati. Mini suknju možete kombinovati sa bluzama, majicama i košuljama, ali i sa klasičnim cipelama, čizmama do koljena, gležnjericama i čizmama preko koljena. U zavisnosti od obuće, birajte i dužinu kaputa.

Patike


Patike tokom zime? Zašto da ne! Možete ih nositi u svim neobaveznim varijantama, ali i kombinovati sa kožnim helankama, farmericama pa čak i određenim modelima haljina i suknji.

Gležnjerice i kožna jakna


Kožnu jaknu veoma lako možete ukomponovati u zimski stajling i izgledati odlično. Imajući u vidu da je to trend koji nikada ne prolazi, ona je veoma svestrana i funkcionalna. Ukoliko želite da postignete opušten stajling, kombinujte je sa farmericama. U suprotnom, možete je kombinovati sa klasičnim pantalonama ili suknjama (pa čak i haljinama).

Haljina i prsluk


Haljina je jedan od najženstvenijih komada garderobe i ne bi trebalo da odustajete od nje ni tokom zime (naravno, model haljine prilagodite vremenskim uslovima). Haljinu možete kombinovati sa čizmama preko koljena i prslukom od krzna. Dodajte kaput i spremni ste za dan koji je pred vama.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info