20 fenomenalnih zimskih kombinacija sa gležnjericama

0

Ultra popularne i veoma moderne, gležnjerice su obuća koju veoma rado nosimo tokom svih sezona pa tako i tokom zime.

One su zaista fenomenalne, jer se mogu kombinovati sa svim drugim komadima garderobe, a postoji tako mnogo modela da svaka žena može naći par koji joj savršeno pristaje. Evo kako da ih kombinujete ove zime.

Klasične pantalone


Klasične crne pantalone komad su garderobe koji odlično pristaje svakoj ženi, a postoji i model za svaku figuru. Za njih se može reći i da su univerzalni komad odjeće, a veoma lako ćete ih iskombinovati sa košuljama (skoro pa svim modelima) i bluzama. Naravno, one se odlično slažu i sa elegantnim gležnjericama.

Uske farmerice


Ovaj model farmerica već je duže vrijeme veoma popularan, a čini se da njihova popularnost neće splasnuti ni u narednih nekoliko sezona. Možete ih nositi u svim prilikama, ali i kombinovati i sa gležnjericama (jednako dobro ćete uraditi ukoliko se odlučite i za čizme ili patike).

Gležnjerice sa rajsferšlusom


Mada ovaj model gležnjerica i nije jedan od najpopularnijih, ipak se može veoma lako uvrstiti u svakodnevni stajling. One izgledom podsjećaju i na kraće moto čizmice, a odlične su za kombinovanje sa uskim pantalonama.

Šiljati vrh


Veoma često ćete naići na modele gležnjerica sa šiljatim vrhom, a u najvećem broju slučajeva one su na štiklu. Pa, ako volite štikle, onda su ovo gležnjerice baš za vas. Odlične su za kombinovanje sa farmericama, ali se jednako dobro slažu i sa suknjama i haljinama.

Pliš


Možda pomalo i nesvakidašnje, ali i gležnjerice od pliša veoma su popularne. Doduše, za pliš vrijedi da ga volite ili mrzite, a ako je ovo prvo u pitanju, potrebno je napomenuti da ovaj model i nije baš jedan od najboljih za vlažno vrijeme – više je za suhu zimu.

Smeđe su zakon


Smeđe gležnjerice uvijek su dobar izbor, jer su veoma zgodne za kombinovanje sa svim drugim bojama. Naravno, ovdje je potrebno obratiti pažnju na sam model, a veoma su popularni modeli u boho stilu (najčešće oni na kojima ima par resa).

Midi suknja


Midi suknju veoma lako možete uvrstiti u svakodnevni zimski stajling, a birajte one koje su prilagođene zimskim uslovima odnosno one koje su od toplijih materijala. I, da, možete ih kombinovati sa gležnjericama, ali nikako nemojte zaboraviti na čarape.

Kopča


Naravno, uvijek ćete naići i na gležnjerice koje privlače pažnju više od drugih, a jedan od takvih modela je i ovaj sa kopčom. Zaista ih lako možete ukomponovati u svakodnevni stajling, a upravo kopča može cijelu kombinaciju učiniti zanimljivijom.

Klasično opuštena


Klasično ležerni način oblačenja veoma lako je postići. Dakle, dobre stare farmerice kombinujte sa majicom i džemperom, obujte gležnjerice na štiklu i dodajte kaputić. Na kraju, dodajte i šešir da biste upotpunili kombinaciju.

Parka


Najpopularnija zimska jakna, parka, ima više modela (kraći, poludugi, dugi), a u kombinaciji sa farmericama definitivno dobijate i najpopularniju zimsku kombinaciju. Da li ćete se u toj kombinaciji odlučiti za čizme ili gležnjerice, to može zavisiti kako od modela farmerica tako i od vremenskih prilika vani.

Suknja olovka kroja


Često ćete čuti da za nju kažu kako je i najelegantnija suknja na svijetu, a ono što je dobro jeste da je možete nositi u svim prilikama. Suknja olovka kroja uopšte nije teška za kombinovanje, a ukoliko birate model sa visokim strukom onda vam ona može pomoći da vizuelno izgledate viši. Da bi taj efekat bio još bolji, kombinujte je sa gležnjericama sa šiljatim vrhom.

Sve je do šava


Farmerice koje nemaju šav na nogavicama (da, izgledaju kao da su šavovi odsječeni) prilično su popularan i veoma moderan model, a odlično se slažu sa gležnjericama. Ipak, imajte na umu da one ne odgovaraju baš svakoj visini, ali i tu se možete poslužiti malim trikom: birajte one sa visokim strukom i problem je riješen.

Elegancija


Postoji tako mnogo prilika u kojima je potrebno da budete veoma elegantne, a to se veoma lako može postići kombinovanjem odgovarajućih komada garderobe. Klasične pantalone na peglu, sa malo širim nogavicama, kombinujte sa, uvijek popularnom, rolkom i gležnjericama. Dodajte kraći kaput čiji kroj podsjeća na blejzer i spremni ste za nove radne pobjede.

Moto jakna


Moto jakna je sigurno i jedan od najpopularnijih modela kožnih jakni (bilo da se radi o koži i antilopu), a veoma je svestran komad garderobe. Ako birate moto jaknu ove sezone, onda je odlična ideja i da je kombinujete sa gležnjericama koje su u istom fazonu.

Dugi kardigan


Dugi kardigan je udoban i topao, a možete ga (u određenim danima) nositi i umjesto zimske jakne. Naravno, bilo bi dobro da ispod njega nosite džemper sa rol kragnom, jer želite da vam bude dovoljno toplo. Veoma dobro se slažu (i jedno i drugo) sa farmericama i gležnjericama.

Klasični kaput


Ukoliko ste odlučili da nosite klasični kaput i farmerice, onda ste odabrali veoma popularnu zimsku kombinaciju. A, ako još na sve to dodate i gležnjerice, izgledaćete veoma moderno.

Iscijepane farmerice


Eh, vječna nedoumica: da li iscijepane farmerice nose samo tinejdžerke i mlađe djevojke ili ih mogu nositi i žene koje su u, recimo, tridesetim godinama? Znate kako? Ako ih volite i dobro ih iskombinujete, godine su ovdje nebitne. Sigurno nikada nećete birati pretjerano iscijepane farmerice, ali one koje otkrivaju tek malo kože sasvim su u redu. I super idu sa gležnjericama.

Štikla, štikla…


Gležnjerice na štiklu možda i ne možete nositi tokom snježnih dana, ali u svim drugim prilikama su i više nego poželjne. Veoma jednostavne za kombinovanje, bilo da se radi o farmericama, haljinama ili suknjama. Zaista, opcije su i više nego dobre.

A kaišići?


Veoma zanimljiv model koji je idealan za kombinovanje sa kožnom jaknom, gležnjerice sa kaišićima svakako će privući pažnju. Odlične su za sve neobavezne varijante, a možete ih veoma lako kombinovati sa farmericama.

Za vjetrovite dane


Tokom hladnih i vjetrovitih dana, parka je i više nego poželja. Njena kapuljača vam može pružiti dodatnu toplotu, a obujte gležnjerice na štiklu da biste upotpunili ovaj look.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info