Vodolija: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Naporna i teška sedmica. Naporna i teška zato što će obaveza biti previše, zato što ćete juriti rokove (neki put ćete ih sustići, a neki put ne), zato što ćete pričati, sastančiti, dogovarati se, pisati, juriti papire odjednom na više strana.

Zato što ćete griješiti, zato što nikako nećete moći da se organizujete kako valja i zato što će non stop uskakati neke sitnije i krupnije distrakcije. Ipak, ovo je i dobra sedmica – dobra zato što ćete privlačiti posao i klijente i novac i nove odlične poslovne šanse.

Ljubav. Ne osjećate da imate pravu podršku od strane voljene osobe i to je vjerovatno i tačno u ovom periodu. Vi lično ste u nekoj formi rasula i pokušavate da se sastavite, a čini vam se da partner samo gleda sebe i ne trudi se da vas razumije i da vam pomogne.

U redu, možda to i jeste baš tako  ali vjerovatno i vaše drago biće ima neku svoju problematiku trenutno kojom je okupirano. Nema ovdje posebnog lijeka, osim da više razumijete jedno drugo i potrudite se da prevaziđete ovaj period.

Slobodne Vodolije, puno kontakata, najprije preko društvenih mreža i kroz prijatelje, zabavu. Zanimljivo – flert i ništa više od toga.

Hrana. Trebalo bi da se trudite da vaša ishrana bude umjerena, da svakom obroku posvetite dovoljno pažnje i odvojite vrijeme da jedete „na miru“. Takođe, potrebno vam je više vitamina, koje možete pronaći u svježem voću, naročito jabukama i narandžama.

Novac. Koliko god da su prilivi dobri, a jesu, ta stabilnost kao da vam izmiče iz ruku.

Zdravlje. Nervoza, stres, energetska iscrpljenost, meteoropatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info