Vaga: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Postojeće poslovne obaveze u ovoj sedmici funkcionišu dosta solidno. Još ako se bavite nekim privatnim biznisom – nećete biti nezadovoljni nimalo. Biće situacija koje će na početku djelovati kao komplikovane, ali vrlo brzo one idu ka razrješenju i pozitivnom završetku po vas.

Takođe, polako se otvara prostor za nova dešavanja, za nove klijente i poslovne ponude kao i za promjene koje vama odgovaraju. Nešto od ovoga će se pokrenuti brzo, za drugo će vam trebati dosta truda i živaca. Ipak, sveukupno – nije loše.

Ljubav. Mlad Mjesec u polju doma i porodice i tranzit vaše vladarke Venere kroz isto polje govore da bi Vage mogle u ovoj sedmici da pronađu svoj duševni mir i stabilnost kroz sigurnost sa onima koje vole. U redu, sigurnost smo obezbijedili, a šta je sa zabavom, sa nekim finim i podsticajnim dešavanjima?

Pa, uglavnom ništa… Partner vas ovdje ne prati pa ćete morati sami da se pobrinete za to. Voljeno biće vam se ulijenilo totalno, džaba ćete ga gurkati i podsticati – možete samo da se pokačite.

Slobodne Vage, tražite zabavu i sada je i možete pronaći. Kroz prijatelje, društvene mreže, kroz slobodne aktivnosti. Biće vam fino.

Hrana. Vage bi mogle da se više potrude oko svog imuniteta. Vitamin C možete naći u svježem voću, ali i u povrću iz turšije, kiselom kupusu, paprikama. Prijaju vam svi mliječni proizvodi i trebalo bi češće da ih konzumirate.

Novac. Dobri ste finansijski, skroz.

Zdravlje. Čuvajte leđa, zglobove – može biti problema, tegoba, bolova. Takođe – hormonski disbalans.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info