Strijelac: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Neke situacije će vas zakočiti, neke će vas osobe iznervirati, neki će dogovori doživjeti promjenu u posljednjem trenutku. Da, sve ovo na prvi pogled izgleda kao jedna rogobatna sedmica, puna prepreka, ali nije baš tako. Poenta je u tome da vas ništa neće istinski zaustaviti i blokirati.

Sve začkoljice ćete riješiti, neke na miran, a neke na nemirniji način, ali ćete završiti i obaviti u roku. Papirologija će vas opterećivati, jurenje dozvola i papira, nabavka, ali poslije početnog stresa i ovo se privodi uspješno kraju.

Ljubav. Da može biti dobro – može. A da li će zaista biti dobro zavisiće od toga koliko vi sada umijete i znate da ne dozvolite da spoljašnji uticaji (naročito oni kroz posao i obaveze, ali i od strane drugih koji su raspoloženi da vam se miješaju u odnos sa partnerom) djeluju na vas.

Ono što će vas spajati sa voljenom osobom jeste komunikacija, jesu planovi, jesu dogovori, jeste jedna zanimljiva i živa atmosfera koja vas budi. Budite aktivni zajedno i sklonite se od bilo kakve vrste nervoze. Brinite jedno o drugom.

Slobodni, postoji prostor za podsticajna i pozitivna dešavanja sa suprotnim polom. Mnogo komunikacije i flerta.

Hrana. Trebalo bi da namirnice kao što su mesne prerađevine, tijesta i slatkiše ipak konzumirate nešto umjerenije nego do sada. Povrće i voće je trenutno jako rijetko na vašoj trpezi, a neophodno vam je da biste ojačali svoj imunitet.

Novac. Venera vam tranzitira kroz polje novca i donosi novac.

Zdravlje. Ne stresirajte se, vodite računa da se ne povrijedite i pripazite u saobraćaju. Stariji – pritisak.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info