Škorpija: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Sve što je vezano za posao je ekstra komplikovano, pogotovo ako imate privatni biznis, ali Škorpije ne bi bile Škorpije ukoliko ne bi „ratovale“ na dnevnoj bazi i uživale u tome. Da li će u ovoj sedmici biti prepreka? Ma hoće, nema šta da se priča!

Ali, da li ćete ih savladati i završiti sve što je bitno, riješiti – ma naravno! S druge strane, novi poslovi, novi klijenti, novi dogovori i projekti – sve se to otvara i dolazi do vas. Neki ljudi će vas nervirati, informacije izbaciti iz takta, ali suština je – odlična sedmica! I teška.

Ljubav. Škorpije imaju sve preduslove da njihov emotivni život sada funkcioniše skladno i bez većih problema. Sa partnerom se kopčate, postoji lijepa energija između vas dvoje i neke fine, natenane strasti.

Potencijalni problem može doći iz okoline – od članova porodice, od nervoze koja se provlači kroz posao, od nekih dešavanja koja vas oboje stresiraju. Dakle, zatvorite se za spoljne uticaje i ne dozvolite da vam „brčkaju“ po unutrašnjem miru kada ste zajedno. Stvorite svoj mali svijet.

Slobodne Škorpije, neko vas čačka i, ako nastavi sa čačkanjem, sigurno je da će vas iščačkati. A kad vas iščačka, biće vatrometa na sve strane!

Hrana. Pojačana potreba za hranom je naglašena i tokom ove sedmice. Škorpijama će biti prilično teško da se uzdrže, ali morate se truditi da budete umjereni. Izbjegavajte slatkiše, mada će vam oni definitivno biti slaba tačka. Doduše, slaba tačka vam je sada sva „bogata“, masna, kremasta hrana.

Novac. Novac standarno pristiže. Da se ne ponavljamo po stoti put – troškovi, troškovi, troškovi…

Zdravlje. Cijedi vas energetski ovaj period, ali se vi ne date tako lako. Više odmarajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info