Ribe: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Ovo je jedna baš aktivna sedmica. Ona u kojoj će se sve pokrenuti (nešto čak i brže i neočekivanije od onoga što ste vi mislili i planirali), sedmica u kojoj ćete se raspričati, dogovarati, sedmica u kojoj ćete mnogo snage i volje ulagati u posao.

Sve će se to isplatiti, ne brinite – čak i kada dođu momenti nervoze ili ispravljanja svojih i tuđih grešaka, to će biti brzo riješeno i vratiće se u stabilnost. Nove poslovne šanse se otvaraju pred vama. Ponude su vrlo ozbiljne i vrijedi razmisliti o njima.

Ljubav. Pripadnici ovog znaka imaju preduslove za opuštenu, divnu i pozitivnim dešavanjima ispunjenu sedmicu sa partnerom. Sve to stoji ukoliko vam ne padne na pamet da nešto čačkate, podbadate jedno drugo – oboje ste osjetljivi i očas posla može biti ona varijanta „od igračke – plačke“.

Uživajte u lijepim momentima koji su vam sada omogućeni i ne okrećite ama baš nikako na nervozu i sitničarenje. Zaista, to vam uopšte nije potrebno.

Slobodne Ribe, pred vama se otvara više mogućnosti, svjesni ste da su neke osobe zainteresovane za vas i da intenzivno pokušavaju da skrenu vašu pažnju. Opustite se, flertujte, zabavite se – nema ničeg lošeg u tome.

Hrana. Definitivno pokušajte da kontrolišete svoju potrebu za slatkišima, jer ulazite u period kada će vam ruke „same ići“ ka kolačima i tortama. Primijetili ste da u posljednje vreme konzumirate i više mesa, što nije veliki problem, dokle god izbjegavate industrijske mesne prerađevine…

Novac. Regulišite zaostale obaveze i dugovanja što prije. Da bi vam glava bila mirna.

Zdravlje. I dalje stoji potreba za povećanim oprezom u saobraćaju. Problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info