Ovan: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Mlad Mjesec u polju pozicije, karijere i uspjeha sredinom ove sedmice otvara prostor Ovnovima za nove poslovne početke. Međutim, ti novi počeci i promjene koje vas očekuju zahtijevaće od vas veliku količinu energije, upornost i strpljivost.

Sedmica sa puno novih informacija, vijesti i dešavanja – poslovne ponude koje vas mogu iznenaditi i zateći nespremne. Komunikacija će vam i u ovoj sedmici predstavljati problem. Nemojte požurivati ni druge ni sebe i nervoza se može pretvoriti u ozbiljne poslovne priče.

Ljubav. U inače stabilnim emotivnim vezama, odnos sa partnerom se usporio, stišao i to i te kako može da prija oboma. Neki put je divno provesti zajedničko vrijeme bez drugih, bez buke i nervoze, bez mnogo priče i dešavanja, zar ne?

Međutim, u odnosima gdje postoje „pukotine“, ovaj period donosi dosadu i nemotivisanost pa i jedno i drugo možete tražiti zabavu i podsticaj negdje drugo, sa prijateljima ili na društvenim mrežama…

Slobodni Ovnovi, sve ono što se vezuje za ljubav u ovoj sedmici se dešava neočekivano – kontakti preko društvenih mreža, bivši partneri, oni sa kojima poslovno sarađujete. Zanimljivo i brzo.

Hrana. Kod Ovnova je i dalje naglašena želja za jakom, teškom, žestoko začinjenom hranom, iako vam to može donijeti manje tegobe sa želucem. Više bi ove sedmice trebalo da obratite pažnju na kvalitet namirnica koje koristite. Meso dovoljno termički obradite. Smanjite suhomesnato.

Novac. Mogućnosti za neočekivane finansijske pogodnosti ili prilive.

Zdravlje. Prehlade, problemi sa grlom. Kod žena mogući problemi sa hormonima i žlijezdama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info