Lav: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Slično kao i u emotivnom segmentu – imate red kolača i torti, red nervoze i tenzije. Vi lično hoćete biti posvećeni svojim obavezama i završavaćete ih na najbolji mogući način, baš u vašem maniru.

Problem će vam praviti drugi ljudi – svi oni sa kojima dolazite u kontakt pokušavaće ili da vam sole pamet ili će vas nervirati svojim potezima, zahtjevima, izjavama i informacijama kojima vas zasipaju. Zatvorite se za uticaje sa strane i usmjerite se na ono što je vama bitno. Možete završiti dosta toga i biti zadovoljni.

Ljubav. Malo rashlađujete, malo grijete odnos sa partnerom. Ti momenti sa grijanjem i nisu toliko loši, naravno ukoliko idete u pravcu veselih i strasnih varnica, a bijesne i raspravljajuće varnice izbjegavate. Ti momenti hlađenja su nam problem, jer ovdje može biti povlačenja, ćutanja, zatvaranja i distanciranja od partnera.

U suštini, ova sedmica daje obje mogućnosti – i da vam svakodnevnica bude ispunjena zanimljivim i lijepim momentima, ali i da se žestoko posvađate i povučete, oboje. Vi gledajte šta vam se više sviđa.

Slobodni, dešavanja može biti, ali sve je to neka smuti pa prospi varijanta. Slabašno.

Hrana. Vaša je disciplina tokom ove sedmice vrlo promjenjiva pa ćete često skrenuti u neki „slatki grijeh“, kada je ishrana u pitanju. To i nije toliko veliki problem i da vam se oprostiti, ali se potrudite da vaši obroci budu raznovrsni. Prijaće vam mliječni proizvodi, naročito stari sirevi.

Novac. Red dobitaka, red troškova – ništa spektakularno, ni jedno ni drugo.

Zdravlje. Uglavnom dobro, ali treba raditi na imunitetu. Utopljavajte se, odmarajte, vitaminizirajte.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info