Jarac: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Možda poslovni segment neće biti baš tako bajan kao emotivni, jer ipak nosi pokoju mrvu nervoze i tenzije, ali za njega ne možemo da kažemo da je loš. Nimalo.

Mlad Mjesec u vašem znaku i tranzit Venere privlače nove povoljnosti po pitanjima posla i daju vam dodatno zrno ambicije i želje za tim da uspijete u svojim namjerama. Sada to stvarno možete! Neke će prilike doći same od sebe, ali budite i vi spremni da se angažujete i sami ih potražite. Jer ko traži – naći će. Dobra sedmica je pred vama.

Ljubav. Pa kako sada da vam kažemo da postoji neki problem u vašim emotivnim relacijama, kad ne postoji. Sve vam se namjestilo da vam bude fino, mirno, opušteno i strasno sa voljenom osobom.

Ako i pored ovakvih aspekata uspijete da pronađete bilo kakav razlog za nezadovoljstvo ili za neku raspravu sa dragim vam bićem – onda svaka čast! Suština je da je ovo dobar emotivni period i nemojte tražiti dlaku u jajetu.

Slobodni Jarčevi, vi imate apsolutno sve moguće predispozicije za zadovoljstvo, za dobar kontakt sa suprotnim polom, za nove i stare ljubavne početke. Ljubav dolazi, ali pokrenite se i vi ka njoj!

Hrana. Da, potrebna vam je kaloričnija hrana, ali ne smijete otići u krajnost i pretjerati. Preporučuje vam se više kuvanih, barenih jela, supa i variva. Sve vrste mesa vam odgovaraju, ali bi najbolje bilo u kuvanoj varijanti ili na roštilju, bez mnogo korištenja ulja.

Novac. E, ovdje će biti nešto više troškova, ali šta sad? Ne može sve da bude bajno i sjajno.

Zdravlje. Uglavnom ste dobro. Sitnija zdravstvena problematika.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info