H&M: 5 najmodernijih haljina za Zimu 2021.

0

Bilo ljeto ili zima, haljina je komad garderobe koji zaista uvijek veoma rado nosimo, a kada je riječ o zimskoj sezoni, haljinama i najpopularnijem švedskom modnom brendu, H&M-u, sljedećih pet haljina sigurno će vam uljepšati svaki dan ove zime.

Plisirana haljina


Plisirna suknja komad je garderobe koji je veoma popularan i moderan već više sezona, a ove zime, kada je riječ o plisiranim komadima garderobe, u prvom planu je plisirana haljina. Ono što je malo iznenađenje jeste da se ne radi samo o plisiranom donjem dijelu već o kompletnoj haljini. Odlična opcija za mnogobrojne prilike, ovu H&M plisiranu haljinu možete nositi i u formalnim i u neformalnim prigodama, a sigurno će privući pažnju, gdje god se pojavite.

Ono što svakako možete uraditi jeste i da dodate drugi kaiš, a koji haljini može dodati sasvim drugu notu. Primjera radi, ako vam je cilj da dobijete kolor bloking stil, dodajte tanki žuti kaiš. Ili, ako vam je cilj da stajlingu dodate dašak glamura i luksuza, onda koristite tanki kaiš koji je ukrašen životinjskim dezenom.

Haljina za sve prilike


Ukoliko postoji haljina za sve prilike, onda je to upravo ova H&M haljina. Njen gornji dio je u stilu preklopa, čime se stvara diskretniji dekolte, a kako bi stajling bio što upečatljiviji biće dovoljno da dodate diskretniji nakit, recimo ogrlicu sa zanimljivim privjeskom. Dužina ove haljine seže do koljena te je upravo to i čini odličnim izborom za sve prilike.

Pored toga, ono što je dodatni plus kod ove haljine je to što ona dolazi u crnoj boji, a već vam je poznato kako je upravo crna odlična za kombinovanje sa svim drugim bojama. Shodno tome, ovu haljinu će biti veoma lako stilizovati.

Haljina na preklop


Haljina na preklop komad je garderobe koji nosimo uglavnom tokom toplih ljetnih dana, a ono što pomalo iznenađuje jeste to što je upravo ovaj model haljine veoma popularan i ove sezone.

Takođe, ovo nije klasična haljina na preklop – ona nema pripadajući pojas – već modernija verzija koja je ukrašena funkcionalnim dugmetom. Bordo je veoma popularna boja tokom zimske sezone pa je upravo haljina u ovoj boji pun pogodak.

Džemper haljina


Zimska sezona je rezervisana za razne modele džempera, a jedan od komada garderobe koji svake zime rado nosimo jeste i džemper haljina ili pletena haljina. Veoma praktična i funkcionalna, pomoći će vam da vam bude dovoljno ugodno i tokom najhladnijeg zimskog dana, a istovremeno vam pomaže da dobijete veoma moderan stajling.

Ove zimske sezone, kao uostalom i unazad par sezona, rebrasti dezen jedan je od najpopularnijih pa je džemper haljina ukrašena pomenutim dezenom apsolutno fantastičan izbor. Još ukoliko birate midi haljinu, možete je nositi u svim prilikama, a ujedno i veoma dobro iskombinovati sa raznim modelima obuće i kaputa.

Karirana haljina


Karirani dezen popularan je tokom svih sezona (doduše, najpopularniji je tokom jeseni), a ove zime u prvom planu su komadi garderobe sa nešto sitnijim i diskretnijim kariranim dezenom. Upravo takva je i ova H&M haljina, a koju možete nositi od jutra do večeri, bilo da su u pitanju poslovne, svečane ili neformalne prilike.

Ovdje jeste riječ o haljini kratkih rukava, ali upravo to je ono što je i izdvaja od drugih, jer ovo je haljina koju tako dobro možete stilizovati. Primjera radi, ispod možete dodati košulju, a preko prsluk i dobićete odličnu poslovnu kombinaciju. Ili, dodajte ispod crnu rolku i dobijate opet novu kombinaciju.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info