Djevica: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. U poslovnoj sferi nema baš toliko potencijala za mir kao što je to u emotivnim dešavanjima. Ovo područje već može donositi dosta užurbanosti i tenzije, ali to ne znači automatski da vas očekuju samo loša dešavanja.

Jer, ovo jeste period i za otvaranje novih poslovnih mogućnosti i pristizanje informacija koje vam idu naruku i odgovaraju vam. Ukoliko u firmi u kojoj radite sada dolaze neke promjene, reorganizacija ili nešto slično, vjerovatno će se od vas očekivati da preuzmete značajnu ulogu u svemu.

Ljubav. Kod vas ima više nego dovoljno prostora i mogućnosti da emotivno partnerski život bude kvalitetan i dobar, miran u prvu ruku. Da bi se ovo zaista i ostvarilo, potrebno je vrlo malo volje i truda sa obje strane. I kod partnera i kod vas ta volja sada postoji pa, izvolite, potrudite se da to tako i bude.

Nemojte dozvoliti da vam neke gluposti pokvare dan i trenutke sa osobom koju volite. Ne kačite se zbog onoga što, realno gledano, nije uopšte bitno za vaš odnos. Pričajte, opustite se, uživajte.

Slobodne Djevice, mlad Mjesec i tranzit Venere kroz vaše polje ljubavi obećavaju da će emotivnih prilika biti. I novih, ali i onih starih.

Hrana. Trudite se i da održavate svoju liniju, ali i zdravlje i vitalnost time što vrlo obraćate pažnju na način ishrane. Možda biste mogli da ubacite nešto više variva, supa, čorbi – kombinacija mesa i povrća jako će vam prijati. Uzimajte i više toplih napitaka…

Novac. Novca će biti taman onoliko koliko je potrebno.

Zdravlje. Starije Djevice – problemi sa cirkulacijom i pritiskom. Mlađi – mogućnost prehlada.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info