Bik: Sedmični horoskop za period od 11.01.2021. do 17.01.2021.

0

Posao. Ovu sedmicu obilježiće odnos sa autoritetima i šefovima koji će biti čas laki kao perce, a čas teški kao crna zemlja. S tim što će te varijante „laki kao perce“ biti neuporedivo manje, samo da se zna.

Kad budu u „teškaškoj“ varijanti, onda ćete se bosti kao rogovi u vreći, u najvećoj mjeri zbog njihovih zahtjeva: “Evo ti obaveza”, “Ovo treba da bude gotovo za juče”. Ono što je dobro jeste da ste još uvijek u fazi strpljivosti i zen miru, iako ispod toga lagano počinje da vam ključa mozak. Dokle ćete biti mirni – vidjećemo…

Ljubav. Vi imate sve preduslove da u emotivnom smislu provedete mirnu sedmicu, naravno pod uslovom da partner i vi ne dozvolite da buka, gužva i galama iz okoline i od drugih utiču na vas dvoje.

U suštini, ni partner ni vi trenutno niste u lakoj poziciji, postoji problematika kod oboje koja vam donosi nervozu, ali ne bi trebalo da dozvolite da to utiče na vašu komunikaciju i odnos. Zatvorite se za spoljne uticaje, isključite stres kada ste jedno pored drugog i uživajte u lijepim dešavanjima.

Slobodni Bikovi, ima prostora za interesantna dešavanja sa suprotnim polom. Nove osobe vam ulaze u život.

Hrana. Izuzetno će vam prijati sir, kiselo mlijeko, jogurti, kao i suhomesnati proizvodi, turšija. Trudite se da smanjite začine, ali i da izbjegavate slatkiše, čokolade, kolače. Takođe, svježe voće vam je potrebno radi dovoljnog unosa vitamina, naročito limun, kivi, narandže.

Novac. Čas ga vidiš, čas ga ne vidiš. A možda vas šefovi i „uštinu“ za neku sumicu…

Zdravlje. Stres i nervoza utiču na vas. Mogući su problemi sa pritiskom, nesanica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info