Čizme do koljena: 19 fantastičnih kombinacija za ovu zimu

0

Čizme su, svakako, obuća koja je veoma popularna tokom hladnijeg vremena. Postoje razni modeli, ali čizme do koljena klasični su model koji je i više nego lijep i praktičan, a uvijek popularan i moderan.

One su veoma udobne, a velika im je prednost što ih možete kombinovati sa svim komadima garderobe (klasične pantalone, farmerice, suknja, haljina – bukvalno ih možete ukomponovati uz sve). Donosimo devetnaest odličnih ideja u kojima su glavni protagonista, upravo, čizme do koljena.

Čizme i mini haljina


Haljina je uvijek poželjan komad odjeće, bez obzira na sezonu. Naravno, ovdje je bitno da model haljine prilagodite prigodi, a mini haljinu možete kombinovati sa čizmama do koljena. Dodajte još i maksi kaput i dobijate stajling koji je idealan skoro za sve prilike.

Čizme i mini suknja


I dalje ostajemo kod kraćih modela, a mini suknja je jedan od njih. Ukoliko vam je cilj da se obučete slojevito, mini suknju možete kombinovati sa košuljom/majicom/bluzom i džemperom. Naravno, nemojte zaboraviti i na čarape, imajući u vidu da želite da vam bude dovoljno toplo. Stajling upotpunite pomoću asesoara i dužeg kaputa.

Čizme i farmerice sa visokim strukom


Farmerice sa visokim strukom zaista su zahvalan komad odjeće, jer vam mogu pomoći da prikrijete i izbalansirate određene nedostatke. Takođe, veoma su zahvalne i za kombinovanje, a kombinacija sa džemperom samo je jedna od privlačnih opcija.

Čizme i teksas košulja


Omiljenu teksas košulju možete nositi tokom svih sezona, ali ne baš i u svim prilikama. Ove zime je nosite kao jedan od komada garderobe koji će vam pomoći da se slojevito obučete. Ispod košulje možete obući majicu ili rolku, a preko prebacite kraći kaput. Na kraju, možete i dodati nekoliko asesoara, a sa kariranim predimenzioniranim šalom sigurno nećete pogriješiti.

Čizme i čarape


Mada je ovo jedan od onih stilova koji baš svi i ne vole, činjenica je da je on prilično popularan. Čarape koje vire iznad čizama mogu vam pomoći da osvježite svoj stajling i da ga učinite zanimljivijim. Da li ćete uz ovu kombinaciju nositi pantalone ili suknju, uopšte nije toliko važno, jer se sve dobro slaže s pomenutim.

Čizme i blejzer


S blejzerom je potrebno biti oprezan tokom hladnih zimskih dana, upravo iz razloga što vam on ne može ponuditi neophodnu toplotu, bar ne u tolikoj mjeri kao što to mogu zimska jakna ili kaput. Ipak, postoje i blejzeri koji skrojeni od toplijih materijala, a odlično se slažu sa uskim farmericama ili pantalonama. Ispod uvijek možete obući i topli džemper ili rolku.

Čizme i krzno


Ako ste i vi dama koja voli da nosi krzno, veoma lako ga možete ukombinovati u svoj stajling. Prsluci, jakne ili bunde od vještačkog krzna uvijek su prilično popularan komad odjeće, a lako se kombinuju sa drugim komadima garderobe. Uvijek bi bilo dobro i da se boja krzna slaže sa bojom bar jednog komada garderobe koji nosite.

Čizme i kraći kaput


Kao jedan od najpoželjnijih zimskih komada garderobe, kaput je više nego funkcionalna opcija tokom hladnih dana. Veoma lako ga možete uklopiti u svakodnevni stajling, bilo da ga kombinujete sa pantalonama, suknjama, haljinama ili helankama.

Čizme i krzno 2.0


Što se tiče krzna, činjenica je da će ono “obogatiti” svaki stajling te će vam pružiti dašak glamura. Ipak, vi ne morate uvijek da se odlučite za bundu od krzna – možete birati i male detalje koji će uvijeti velike promjene. Tek određeni dijelovi koji su od krzna (poput okovratnika, uskog šala ili čak torbe) biće dovoljni da izgldate veoma upečatljivo.

Čizme i košulja


Košulja je idealna kako za poslovne tako i za opuštene varijante. Bez obzira na model i boju, košulju možete kombinovati sa svim drugim komadima garderobe. Košulja i suknja su odlična kombinacija, košulja i farmerice su kombinacija koja uvijek pali, košulja i kožne helanke su dobitna kombinacija, košulja i farmerice su kombinacija koja je obična, ali veoma efektna… Dakle, s košuljom nema greške!

Čizme i rolka


I same znate da je potrebno dodati sasvim mali detalj kako biste izgledale veoma privlačno te kako bi vaš stajling bio upečatljiv. A jedan od najlakših načina jeste da nosite neku od živahnih boja, a jedna od najprivlačnijih svakako je crvena. Odlično se slaže sa svim drugim nijansama i veoma je privlačna.

Čizme i uske farmerice


Na ovu kombinaciju treba gledati kao na ruke i rukavice – odlično se slažu, a mogu se nositi u mnogobrojnim prilikama. Ukoliko nosite uske farmerice, nogavice ćete sigurno ubaciti u čizme (nikako preko), a što se tiče gornjeg dijela, sa širom bluzom ne možete pogriješiti.

Čizme i kardigan


Na tržištu postoje mnogobrojni modeli zimskih džempera, a kardigan je uvijek popularan i moderan. Osim što vam može pomoći da vam bude dovoljno toplo tokom hladnih dana, idealan je i za slojevit način oblačenja.

Čizme i antilop


Ukoliko volite antilop, onda znate i da ga je najbolje nositi tokom suvih dana (možete i tokom vlažnog vremena, ali kasnije možete imati problem sa održavanjem). Ipak, jakna od antilopa je odlična za zimske dane, a sjajno se slaže sa čizmama i gležnjericama, pogotovo ako su u istoj boji.

Čizme i helanke


I helanke možete kombinovati sa čizmama, zašto da ne? Ukoliko vam je cilj da izgledate malo elegantnije (iako nosite helanke), uvijek se možete odlučiti za malo dužu košulju ili tuniku i problem je riješen.

Čizme i iscijepane farmerice


Već dugi niz godina, iscijepane farmerice pravi su hit. Nose ih skoro svi, bez obzira na godine. Odlične su i tokom zimske sezone, ali samo pazite da ne budu baš previše iscijepane, jer sigurno ne želite da vam bude hladno.

Čizme i mini plisirana suknja


Mini plisiranu suknju možete nositi i tokom hladnih dana, ali ispod nje uvijek nosite deblje čarape ili helanke. Kombinovati je možete sa tako mnogo drugim odjevnih predmeta, a košulja ili džemperak samo su neki od njih.

Čizme i suknja sa visokim strukom


Suknja sa visokim strukom veoma je poželjan i moderan komad garderobe, pogotovo tokom hladnijeg vremena. Još ako je prlisirana – kud ćete bolje? Idealna za kombinovanje sa košuljama, bluzama, džemperima i majicama. Ma, sjajna je!

Čizme i kožne helanke


Kožne helanke najpopularniji su model tokom hladnije sezone, a veoma su poželjne i funkcionalne. Neodoljivo podsjećaju na kožne pantalone pa se može reći i da su odlična zamjena za njih.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info