Strijelac: Sedmični horoskop za period od 04.01.2021. do 10.01.2021.

0

Posao. Kad se sad rastrčite na sto strana i projurite kroz ovu sedmicu brzinom uragana… Ovaj period će vas stvarno iznenađivati – malo negativno, više pozitivno. Donosiće vam nove ljude, dogovore i poslove. Isto tako donosiće vam i nove obaveze, nervozu i mnogo promjena na dnevnoj bazi.

Donosiće dobre informacije, ali će donositi i žurbu i kratke rokove. Donosiće da se sa nekim u tren oka dogovorite, ali će isto tako donositi i da se sa drugim saradnicima kačite i nervirate. Sve u svemu – pojurite, Strijelci!

Ljubav. Previše praznih priča, premalo opuštenosti. Pokušajte te priče da izbjegnete, pogotovo ako vidite da vode u nekom nervoznom, tenzičnom pravcu. Ne kačite se oko gluposti i oko sitnica i ne svaljujte odgovornost jedno na drugo.

Jaku energiju, koja vas ovih dana kao par nosi, usmjerite na konstruktivne i zabavne stvari, usmjerite na dobar provod, na uživanje i na strasne varnice. E, to će onda biti lijepo i oboma vam donijeti osmijehe na lice.

Slobodni Strijelci, vaš put zvan „ako ih ja ne zavodim, oni se zavode sami od sebe“ i dalje se nastavlja. Suprotni pol vas spopada sa svih strana. Snalazite se kako znate i umijete.

Hrana. Kada je ishrana u pitanju, kod vas trenutno ne postoji nikakva disciplina. Jako će vam odgovarati sve ono što je dosta začinjeno, ljuto, kiselo, da ukusi budu intenzivni i jaki. Bilo bi dobro da u ishranu uvrstite više mliječnih proizvoda.

Novac. Da, definitivno će ova sedmica donositi i novac. A vi gledajte da on ostane u vašem novčaniku…

Zdravlje. Budite oprezniji u saobraćaju. Postoji mogućnost i da se u brzini povrijedite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info