Ribe: Sedmični horoskop za period od 04.01.2021. do 10.01.2021.

0

Posao. Posao vas baš hoće. Doduše, vi biste povremeno baš voljeli kad bi vas taj posao pustio da nešto više odmorite, ali izgleda da u ovom periodu nema ništa od toga. Jurićete, sve vrijeme opterećeni kratkim rokovima i time da li ste sve odradili kvalitetno i bez propusta.

Međutim, izvjesno je da tih propusta sada može biti pa bi bilo dobro da posebnu pažnju skrenete na sva papirološka pitanja. S druge strane, dolaze vam vijesti, informacije i ponude koje su izvanredne i koje će vas baš obradovati. A stiže i novac.

Ljubav. Komunikacija između partnera i vas definitivno nije mjesto na kojem ćete uspijevati da se snađete tokom ove sedmice. Bar ne iz cuga. Oboje ste mnogo, mnogo nervozni i preopterećeni ko zna čime, a reklo bi se da u ovom periodu i intenzivno sumnjate jedno u drugo – pa je to odličan teren za kojekakve nesigurnosti, a samim tim i rasprave i napetost.

Pod dejstvom ste jake energije koju sa malo volje možete okrenuti u pozitivnom smijeru i priuštiti sebi sedmicu za pamćenje. Potrudite se da pamtite lijepo, ne rasprave.

Slobodne Ribe, pojačava se kontakt sa nekim. Međutim, to vam istovremeno prija i budi sve vaše strahove.

Hrana. Otvorio vam se apetit za slatkiše sve u šesnaest – svaki čas rondate po kuhinji ili po frižideru i gledate šta biste mogli da pojedete, da malo život zasladite. Za to vrijeme, konfekcijski broj raste… A vi se nervirate i tješite hranom i dalje…

Novac. Da, novac definitivno dolazi sada – vi se samo potrudite da i ostane kod vas i ne ode odmah dalje…

Zdravlje. Nervoza, problemi sa spavanjem. Mogućnost povreda. Oprez u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info